EGEN INNGANG: MENY på Grorud senter åpner butikkdørene allerede klokka 08.00 for personer i risikogruppa. De får benytte seg av egen inngang på baksiden av sentret. Her med butikksjef Perry Orset. Foto:
EGEN INNGANG: MENY på Grorud senter åpner butikkdørene allerede klokka 08.00 for personer i risikogruppa. De får benytte seg av egen inngang på baksiden av sentret. Her med butikksjef Perry Orset. Foto:Bilde 1 av 1

Tilbyr egne åpningstider for risikogruppene

Meny har innført egen handletid for personer over 65 år og andre i risikogruppene.

På grunn av koronaviruset har en del eldre og de som er i risikogruppen gitt uttrykk for at de er engstelige for å handle i butikken. Derfor har flere Meny-butikker tatt grep og tilbyr en egen åpningstid for de som er ekstra utsatte, slik at de kan handle i en nyvasket butikk før alle kommer til. Det betyr at butikkdørene åpner allerede klokka 08.00 for personer i alderen 65 år og oppover, samt andre risikogrupper.

– Dette syns jeg er et fint og tiltak, og jeg håper vi nå treffer den aktuelle målgruppen, sier butikksjef Perry Orset.

Orset legger til at de aktuelle kundene skal ringe til Meny og melde fra på forhånd at de skal på butikken å handle. På den måten holder man oversikt over hvem som faktisk tlhører risikogruppene. Det er lagerinngangen på baksiden av butikken kundene skal benytte.

Meny er ikke eneste butikk i Groruddalen som tilbyr egne handletider for mennesker i risikogruppa – Elkjøp på Alna senter iverksatte et liknende tilbud i mars.