GOD MIKS: Capoeira blander elementer fra kampsport, musikk og dans. Foto:
GOD MIKS: Capoeira blander elementer fra kampsport, musikk og dans. Foto:Bilde 1 av 2
Amalie Statland Fantoft. Foto:
Amalie Statland Fantoft. Foto:Bilde 2 av 2

Yoga, capoeira og grillfest på Grorudhuset

Trening på kveldstid, grillfest for hele nabolaget og kanskje en fast quizkveld hver uke. Nå begynner det å bli liv og røre for hele befolkningen på Grorudhuset.

Forrige uke ble Grorudhuset offisielt åpnet. Bydelens tanke har hele tiden vært at Grorudhuset skal være et møtested for hele bydelen, både ung og gammel. Nå begynner tilbudet for alvor å ta form. Fra mai blir det trening på kveldstid og i helger.

Amalie Statland Fantoft.

Amalie Statland Fantoft.

– Vi starter med capoeira og yoga. Begge deler er gratis og åpent for alle. Frivillige stiller opp som instruktører, og det er vi veldig glade for, sier leder på Grorudhuset, Amalie Statland Fantoft.

Capoeira blander elementer fra kampsport, musikk og dans. Det handler om bevegelse og en kroppslig dialog og gir muligheten til å utvikle forskjellige uttrykk i fellesskap. Yoga-timen er trening fra hodet til tærne, som er godt både for kropp og sjel. Denne timen blir undervist på engelsk.

– Vi jobber også med å tilby andre treningstilbud på kveldstid her på Grorudhuset. Det er mye som skjer her på dagen, og nå ønsker vi å skape liv også på kveldstid, sier Fantoft.
Capoeira er på torsdager fra 17.30-18.30, og yoga er på lørdager fra 12.00-13.30. Ta kontakt med Grorudhuset for å melde deg på.

Det nye treningstilbudet kommer i tillegg til et rikholdig treningstilbud på dagtid, med blant annet yoga, innesykling og styrke- og balansetrening for eldre.

17. mai og grillfest

På 17. mai feires nasjonaldagen som seg hør og bør på Grorudhuset. Det blir frokostbuffet fra 9-11 og rømmegrøt og spekemat fra 12-16.

Lørdag 1. juni samler Grorudhuset bydelens innbyggere til grillfest klokka 13-16.
– Dette er en god anledning for alle som bor i bydelen til å bli litt kjent med Grorudhuset og alt som skjer her. Det blir god mat og hyggelig samvær, og vi planlegger aktiviteter for barna. Vi håper på flott sommervær og godt oppmøte, sier Fantoft.

Quizkveld?

Hver torsdag klokka 12.30 er det quiz på Grorudhuset. Nå jobbes det også med å få til en quiz på kveldstid.
– Vi håper å få til en fast quizkveld for de som bor i bydelen, og derfor er vi på jakt etter en frivillig quizmaster. Hvis noen kunne tenke seg det, er det bare å ta kontakt med oss på Grorudhuset, sier Fantoft.

Kontaktinformasjon

Telefon: 902 01 736

E-post: grorudhuset@bgr.oslo.kommune.no