Grorudhuset

FRISTENDE LUNSJ: Bethelhem (f. v), Salem og Ashley har fått en spesiell sommerjobb som Oxana Gundersen, prosjektleder for jobb for ungdom i Bydel Grorud, konstaterer at de utfører på ypperste måte.

Fullroser verdens beste sommerlunsj-jenter

Abonnement
ALDERSVENNLIG BY: Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) er opptatt av at man fyller de ekstra leveårene man nå har med noe meningsfylt for både seg selv og fellesskapet. Foto:

Dugnad for eldres frivillighetsdeltakelse

Abonnement
GOD MIKS: Capoeira blander elementer fra kampsport, musikk og dans. Foto:

Yoga, capoeira og grillfest på Grorudhuset

Foto:

Grorudhusets Omsorg+ åpnet dørene offisielt: Da ble det feiring

Abonnement
MESTRING: Amund Hamnes Asberg, Reidar Ahlsen og Amalie Statland Fantoft er er veldig fornøyd med de nye pc-ene Grorudhuset har fått av Elkjøp. Her sammen med butikksjef Pål Henning Olsen som synes det er bra at de eldre også får være med på den teknologiske utviklingen. Foto:

Nå kommer Reidar seg på nett

Abonnement
FORNØYD: Lilleba Schulhus (94) er blant veteranene på Grorudhuset. Hun flyttet inn da lavblokka sto ferdig, i mars 2017. Foto:

Snart klart for innflytting på Grorudhuset Omsorg+

MYE SØPPEL I SIKTE: Det tok ikke lang tid før Atya Choudhary, Gjertrud Kaasa og May Britt Tvenge fylte opp en søppelsekk etter en liten søppel-tur på Kalbakken. Foto:
Tok initiativ til søppelplukking i Bydel Grorud:

Vil holde bydelen ren

Abonnement
PÅ HJEMMEBESØK: Tone Tellevik Dahl slo av en prat med en av beboerne i Omsorg+ leilighetene på Grorudhuset, Lilleba Schulhus. Foto:
Byråden besøkte Grorudhuset:

– Her har de tenkt smart

Abonnement
LAGET BRIDGEKLUBB: Haldis Bekken (t.h.) har tatt initiativ til å starte om bridge på Grorudhuset. Her sitter hun sammen med Synnøve Linnerud. Foto:
Åpent møte for seniorene på Grorudhuset:

Utvikler huset i fellesskap

Abonnement
FOLKSOMT: Det var mange som tok turen til Grorudhuset på markering for Verdensdagen for psykisk helse. Kanskje et tegn på at det ikke er like tabubelagt lenger? Foto:
Verdensdagen for psykisk helse:

– Finn noe å glede deg over

VIKTIG SIGNERING: Lisbet Rugtvedt og Øystein Eriksen Søreide var storfornøyde etter å ha signert samarbeidsavtalen om Aktivitetsvennprogrammet. Foto:
Signerte avtalen på Grorudhuset:

Aktivitetsvenner – dobbel glede

Abonnement