Foto:
Foto:Bilde 1 av 1

Idrettsprisene delt ut på Linne mandag kveld

All grunn til å smile til fotografen! Idrettsprisene er delt ut i kveld på Thon Hotel Linne. Vi gratulerer alle nominerte, og sender en spesiell hilsen til årets idrettsutøver Allan Dahl Johansson og årets idrettsleder Harry Bjørnevik.

I kveld ble idrettsprisene for 2018 delt ut på Thon Hotel Linne. Årets idrettsutøver ble skøyteløperen Allan Dahl Johansson (Aktiv) og årets idrettsleder ble Harry Bjørnevik fra SF Grei.

Om Allan Dahl Johansson kan vi lese blant annet dette i begrunnelsen:
Gull på 1500 meter og sølv fra både 1000 meter og 5000 meter sikret Tveita-gutten Allan Dahl Johansson sammenlagtgullet i Allround-VM for juniorer på skøyter. I tillegg ble det ny verdensrekord på 1000 meter.

Om Harry Bjørnevik kan vi lese blant annet dette i begrunnelsen:
Aktiv bidragsyter i SF Grei siden 1970. En trofast, beskjeden tradisjonsbærer som til de grader har stått på for klubben og representert det limet som har bidratt til å holde klubben samlet i alle disse årene.

Vi gratulerer vinnerne med de gjeve prisene, og gratulerer også alle de nominerte som gjennom fjoråret har stått på i sine respektive idretter.

Dette er 60. gang at Akers Avis Groruddalen deler ut idrettsprisene, og på onsdag kommer den store reportasjen i avisa. Følg med!