Idrett

IDRETTSLIG DUO: Magne Brekke, generalsekretær, og Marcela Montserrat Fonseca Bustos, styreleder i Oslo Idrettskrets, har mangt og meget å snakke om på vegne av Osloidretten. De tok turen til avishuset for en prat om noen av tingenes tilstand.

Skal sørge for enda flere millioner til klubber i Groruddalen. Nå håper Oslo Idrettskrets at det også skal bli lovpålagt med nye idrettsanlegg i de store byutviklingsområdene

God tilgang til idrettsanlegg for barn og unge i Groruddalen er en investering for fremtiden

0f9cd5e806331.jpg

Til Høyre og Venstre: Gi oss flere virkemidler, ikke mer dop

Bildeserie
LYTTET TIL UNGDOMMEN: Fotballpresident Lise Klaveness var spesielt opptatt av å møte og prate med ungdommene i klubbene og høre deres synspunkter. Her står hun sammen med Kayleen (15), Salem (16) og Amal (15).
Loddet utfordringene blant dalens fotballklubber:

En president, en byråd og en ordfører på fotballtokt i Groruddalen

Abonnement
Foto:
Kontrakten er signert:

Snart settes spaden i jorda på klubbhustomta til HSIL

Abonnement
STRÅLTE: Greis innebandydamer strålte i byderbyet mot rivalen Tunet. Nå er det groruddølene som har kontroll på tabelltoppen. Foto:
Satte byrivalen på plass:

Nå har de én hånd på seriegullet

Abonnement
GULLPLASS: Idrettsutøvere fra Groruddalen har sanket gullmedaljer både i skisporet og på isen, og nå gjør boka om idrettsprofilene våre det samme. Her med butikksjef Janette Circhirillo. Foto: Sindre Veum Apneseth

Boka om idrettsheltene våre topper salgslista

Abonnement
SAMLET GJENG: Mange idrettsutøvere var til stede på Grorud senter i forbindelse med boklanseringen. Mange sikret seg autografer fra de omtalte idrettsutøverne i boka - som helt sikkert kommer til å ligge under mange juletrær i år. Foto: Rolf E. Wulff

Idrettsheltene møttes på sentertorget da årets bok ble lansert

Se bildeserien

Abonnement
GIR UT BOK: Erik Borg (f.v.), Arne Thoresen og Vidar Benjaminsen gir nå ut bok om Groruddalens idrettshelter. Her sammen Øystein og Hjalmar Kielland jr. fra avisa som både har vært forfatternes samarbeidspartner og oppslagsverk. Foto:

Boklansering på Grorud senter: Idrettsheltene i Groruddalen

KRITISK: Viggo Stølan Anthonsen (t.v.) og Torbjørn Elshøy i Hasle-Løren IL mener at dagens tilbud til barn og unge er for dårlig. De frykter at det blir enda verre om det ikke legges opp til midlertidig ishall under byggeperioden. Foto: Caroline Hammer

Det bygges mye og folk strømmer til området, men idrettslaget sliter med å ha plass til alle som vil

Abonnement
SpareBank 1 Østlandet deler ut ti millioner til lag og foreninger. – Vi håper dette kan bli et positivt bidrag i arbeidet med å få alle som har falt fra under pandemien tilbake. Foto: x
Deler ut ti millioner til lag og foreninger: 

– Alle som har falt fra skal finne veien tilbake til idretten 

Abonnement
VIKTIG HÅNDTRYKK:Joshua King og Mats «Zucca» Zuccarello tar hverandre i hendene. Nå skal de to store idrettsprofilene fra dalen samarbeide med å gi gratis fotballtilbud til barn og unge. De har sett seg lei på at mange unge blir stående på sidelinja fordi foreldrene ikke har råd til å sende dem på fotballskoler og andre idrettslige aktiviteter.

Joshua og «Zucca» bryter økonomiske barrierer

Abonnement
TILBAKEBLIKK: Tidligere leder av Oslo Idrettskrets, Norvald Mo, tar et tilbakeblikk til da Oslo vurderte å søke årets OL. Han mener Groruddalen gikk glipp av store muligheter da det til slutt endte på et nei til OL. Foto: Sajandan Rutthira
OL som aldri ble noe av:

En tapt mulighet for Groruddalen?

Abonnement
I GANG IGJEN: Idretten er gjenåpnet igjen. Det gleder blant andre Linje5s håndballherrer. Foto: Bjørn Moe
Høy jubel fra Linderudhallen:

Endelig full gjenåpning av idretten igjen

Abonnement
SJOKKERTE: Ole Edvard Weisæth og Jon Schmidt fra Høybråten og Stovner IL er sjokkerte etter at strømregningen for desember kom. Idrettslaget gikk opp fra 27.381 kroner i desember 2020 til 79.078 kroner i desember 2021. Foto:

Strømsjokk for idrettslagene: – Har ikke engang råd til å steke vafler

Abonnement
FORTSETTER SAMARBEIDET: Også i 2021 skal områdeløftet Trosterud og Haugerud samarbeide med Haugerud IF. Samarbeidet betyr at Haugerud IF får 750.000 kroner til å styrke og utvikle tilbudene og idrettsforeningen. Her med Dag Endal (f.v), Waqas Sarwar og Thor Olav Delgado-Rodriguez. Foto:
Vokste seg stor under pandemien:

750.000 kroner til Haugerud IF

Abonnement
TAR OVER: Trang T. Tran tar over som leder i Stovner Sportsklubb. Her foran klubbens hovedsete på Jesperudjordet. Foto:
23 år gamle Trang T. Tran er ny leder i Stovner Sportsklubb:

Ungt pågangsmot i ung klubb

Abonnement
STOLT: Bydelsdirektør Ayub Tughra, her foran Grorud Flerbrukshus, er stolt over bydelens idrettslag, og mener de gjør en fantastisk innsats i pandemien. Foto:

Roser idretten for jobben de gjør for barn og unge under pandemien

STENGER NED: Både Grorud IL og SF Grei stenger ned aktiviteten etter høye smittetall i bydelen. Her fra Grorud Arctic Match. Foto:
Kommer Raymond i forkjøpet:

Idretten stenger ned på egenhånd

Abonnement
Miljøarbeider Julie Iversen (foran) og prosjektleder Anita Iversen sørget for at alle som kom til Åpen hall ble tatt godt imot og registrert. Foto:
Aktivitet i storstua:

Knallåpning for Åpen hall