Barnehage

ROCK AND ROLL: Barnehagebarna i Bydel Stovner leverte en sjarmerende konsert på Haugenstua.

Rock and roll med 200 Stovner-unger på Haugenstua

Abonnement
FULL FEST: Hundrevis av barn sang og danset barnehagetiden ut da Bjerke barnehagekor samlet seg for en storslått oppvisning foran foreldre og andre oppmøtte.

Barnehagekorets store dag: Hundrevis av barn sang foran stolte foreldre

Abonnement
DEN KJENTE OG MINDRE KJÆRE TIDSKLEMMA: Silje Bekeng-Flemmen debuterer som barnebok-forfatter med «Vi må rekke barnehagen» denne høsten.

Tidsklemma sett med barneøyne. Silje har skrevet bok om stresset for å komme seg ut av døra om morgenen

Abonnement
FARGERIKT: Bydelen, Linderud gård og barnehagen har gått sammen om det fargerike maleriet på hjørnet av Madamløkka barnehage. Her representert ved Katrin Lenander fra Culture incubator i Linderud nærmiljøhage (f.v.), Torhild Einardotter Floberg, kunstner Eliana Vera og Katrine Sivertsen, prosjektleder i delprogram nærmiljø i Groruddalssatsingen.

Blomstereng på barnehagens vegg

Abonnement
FÅ FORELDRENE PÅ LAG: Sonia Esperanza er fagleder ved Furustien barnehage. Hun jobber tett opp mot foreldrene for å øke forståelsen for hvorfor barnehagen gjør det de gjør. Foto: Caroline Hammer
Tenker nytt om tidlig innsats:

Foreldrene må være med

Abonnement
NYTTER Å JOBBE SAMMEN: Tillitsvalgte Marianne Åndheim (f.v.) og Fatima Mohammed Arrale mener at Mari Rise Knutsen (R) fortjener litt av æren når bydelen nå har satt av penger til innkjøp av PCer til barnehageansatte. Foto: Caroline Hammer
Roser politikere og administrasjon i Bydel Grorud:

Alle barnehagelærere får egen PC

Abonnement
SPRÅK OG SYSSELSETTING: Da Sunniva Holmås Eidsvoll (SV, midten, blå genser) besøkte Humlebakken, kunne både ansatte og foreldre dele varmt om sine opplevelser. Flere av kvinnene kunne knapt noe norsk da de begynte. Foto: Caroline Hammer

Mens barna leker, får mamma lære norsk i naborommet

Abonnement
Foto:

Bydelen tar en ny vurdering av Stovnerfaret: – Vi har ikke hørt på foreldrene

Abonnement
Rashid Nawaz (Ap), BU-leder i Bydel Stovner. Foto:

Kommer med kraftig kritikk av administrasjonen, men mener likevel det er riktig å stenge barnehagen

Abonnement
Foto:
Groruddalsdebatt:

Ja til ny barnehage i Stovnerfaret

Abonnement
FRYKTER NEDLEGGELSE: Semra Yasar (f.v.), Mohammed Harrak, Anissa Hasane og Malena Scharling har barn i Stovnerfaret barnehage og er strålende fornøyd med barnehagen. De fortviler over at barnehagen blir lagt ned uten at det er nok plasser i nærområdet, og at man risikerer at barna blir splittet ved flytting. Foto: Caroline Hammer
Finnes knapt barnehager på Gamle Stovner:

Likevel legger bydelen ned Stovnerfaret

Jarle Dukic Sandven påpeker at rekrutteringsarbeidet blir altfor omfattende når de må gå flere runder. Nå forbereder bydelen seg på å tenke nytt. Foto:

Barnehagene sliter med å finne ansatte: – En utfordring siden jeg startet i jobben

Abonnement
Huken naturbarnehage er på jakt etter pedagogiske ledere, men det har vist seg å ta tid. Magnus startet i Huken i høst og stortrives i barnehagen - særlig med alle turene ut i skogen de voksne tar barna med på. Foto:
Groruddalsdebatt:

– Vil du jobbe med oss i Huken naturbarnehage?

2000 NYE PLASSER: Det kommer til å bli flere barnehagesnorklippinger for byrådslederen i årene fremover hvis vi skal tro barnehagebehovsplanen. Foto: Martine Myhre
Barnehagefokus i revidert budsjett:

Over 2000 nye barnehageplasser de neste årene

BEKYMRET: Kenneth Østerås (midten) og Egil Andersen frykter for fremtida for både barnehagen og Velhuset på Kringsjå hvis det ikke skjer noe med tilskuddsordningene. Foto:
De små barnehagene sliter:

I fare for å bli skviset ut

Abonnement
SKUFFET: Lene Tronrud håper at bydelen vil få innført dispensasjon for videre drift av Stovnerfaret barnehage, men er skuffet over mangelen på åpen kommunikasjon til foreldre og ansatte. Foto: Caroline Hammer

Beskjeden om at barnehagen skal legges ned, kom halvannen uke før søknadsfristen går ut

Abonnement
FORTSATT DIGITALE FJES: Bjerke bydelsutvalg startet årets første møte akkurat som de avsluttet det. Mangel på bekymringer, hjertesukk eller meninger var det heller ikke. (skjermdump) Foto:

Fra parkeringskaos til stengte barnehagedører

Abonnement
BARNA BESTEMMER: Avisa møtte Yaprak Øzbey i forrige uke da det fremdeles var rødt nivå i barnehagen. Denne uka ble nivået nedjustert til gult. Yaprak Øzbey sier at de brukte den siste dagen på rødt nivå til å gjøre det barna ville; leke sjørøvere. Foto:
Korona-gult i barnehagene:

Ansatte ønsker å bli på rødt

Abonnement
FORESLÅTT NEDLAGT: Fra 1. august i år har Teisen gård barnehage vært en underavdeling av den midlertidige barnehagen Teisenparken. Grunnet lave søkertall på barnehagene på Teisen er avvikling og sammenslåing av barnehagene i dette området aktuelle temaer. Foto:
Forslag til budsjett og økonomiplan i Alna BU:

Avvikling og sammenslåing av overflødige barnehager i Alna

Abonnement
LOKALDEMOKRATIET SEIRET: Lørdag var det duket for en liten feiring på Vestli. Utvidelsen av Gullberget barnehage skrinlegges til stor jubel fra beboerne. Her på den aktuelle gressletta barnehagen skulle reises. Gullberget barnehage helt til høyre i bildet. Foto:
Vestli-beboere jubler:

Barnehagen ingen ville ha er skrotet

Abonnement