Barnetog

Foto:

Super 17. mai – folkehav i solskinnet på Karl Johan

Abonnement
HØYBRÅTEN PÅ KARL JKOHAN: Høybråten skole som fyller 100 år i år går først i barnetoget på Karl Johan. Foto:
Her kommer 100-åringen:

Høybråten skole går først i barnetoget på Karl Johan

Abonnement
IKKE GJENNOMFØRBART: Slik ser vanligvis Karl Johan ut på 17. mai. Det er naturligvis ikke gjennomførbart når man forsøker å kvitte seg med korona-viruset. Da må det tenkes nytt. Foto:
Barnetoget er kansellert:

– Men 17. mai skal det bli!

Abonnement
Foto:

Folkefesten i sentrum

Snapshots fra 17. mai

KLAR TALE Selja (f. v.), Oliver, Jenny og Naija (foran) skal holde årets tale under Refstad skole sitt ettermiddagsarrangement. Og talen skal de fremføre på vers. Foto:
Refstad skole

Taleklare elever

Abonnement
q Foto:
Haugen skole

Siste finpuss unnagjort

Foto:
Dagen før dagen

Stort barnetog på Ammerud

FESTKLARE ELEVER: Elevene ved Trosterud skole er klare for den store dagen. Det skal bli full jubel. Litt spesiell blir den for Albertine (t. v) og Aurora som skal være duskebærere (bakerst på bildet). Foto:
Trosterud skole

Forventningsfulle duskebærere

Abonnement
STORE FORVENTNINGER: Torkel (f. v.), William, Dhaskha, Mariama, Salome, Ronja og Heidi har kunnskapene i orden når det gjelder hvorfor vi feirer 17. mai - men det er også en dag hvor de skal spise massevis av iskrem og hygge seg sammen, både under barnetoget i sentrum og på skolens arrangement etterpå. Foto:
Veitvet skole

Klare for isspising-rekord

HIPP, HIPP, HURRA! Sunniva Holmås Eidsvoll, Erik Lunde og Hallstein Bjercke har lagt siste finpussen på 17. mai-verket, og gleder seg nå til den store dagen, med barnetoget og tradisjoner. Foto:
Sentrum

Gleder seg til årets store festdag

MYE Å TENKE PÅ: Flaggborgen til Grorud skole gikk gjentatte ganger rundt Grorud kirke for å være helt sikre på at er på plass til den store dagen. Foto:
Grorud skole

Flagg-gjengen er klar!

Abonnement
KLARE FOR SENTRUM: Rektor Kathrine Larsen og førsteklassingene på Vollebekk skole gleder seg til å delta i barnetoget. Foto:
Vollebekk skole

Første gang i tog sammen

FEIRER HJEMME: Siden Grorud skole ikke skal gå i barnetoget i sentrum i år, skal Vanessa Hoxha (12), Anusanth Rajamohan (12), Maia Galand (12), Susanna Myklebust Hansen (12) og Martin Marsby Johnsen (13) gå i tog i nærmiljøet og spise så mye is de klarer på skolen. Foto:

Klare for hjemmefeiring

Abonnement
ELSKER 17. MAI: Rayan (8, t.v.), Mari (9), Emma (9) og Purvi (9) gleder seg til å feire Norges bursdag. Foto:
Nummer fire i 17. mai-toget:

Ammerud først ut av
Groruddalens skoler

Abonnement
JUBILEUMSSKOLE: Tveita skoler fyller 50 år i år, og skal gå som nummer fire i barnetoget på 17. mai. Lira Osman (9), undervisningsinspektør Maria Lihaug og Edith Malt (10) gleder seg veldig til denne dagen. Foto:

Først i toget
fra Groruddalen

Abonnement