Budsjett 2023

BUDSJETTET ER LANDET: Det ble litt uenigheter mellom partiene om hvordan de skulle prioritere, men til slutt valgte 14 av 15 medlemmer å stemme for bydelsdirektørens forslag, med vedtatte endringer.

Bjerke BU: Nå skal frivilligheten på Økern på plass

Abonnement
ÅRETS VIKTIGSTE MØTE: Budsjettet er noe av det aller viktigste bydelspolitikerne jobber med. Her med politisk koordinator Camilla Tomren (f.v.), BU-leder Mari Morken (Ap), Frode Nicolaisen (H) og bydelsdirektør Marius Trana.
Møte i Alna bydelsutvalg:

Nå får også Alna eget demenskor

Abonnement
ENGASJERTE BEBOERE: Bydel Groruds beboere viste engasjementet sitt.

Rødtvet seniorsenter er reddet!

Abonnement
ETTERLENGTET BUSSTILBUD: Brukerne på Rødtvet senior- og aktivitetssenter gleder seg over nyheten om at Rosa Busser skal utvides til hele Groruddalen. De er spesielt spent på hvordan det vil fungere.

Endelig får resten av Groruddalen kjøre Rosa busser

Abonnement
ENGASJERTE BEBOERE: Bydel Groruds beboere viste engasjementet sitt.

Sannhetens time for Bånkall, Rødtvet og Solvang

Abonnement
TRENGER BYDELSOPPRØR: Shala Sultani (t.v.) og Synnøve Kleiven (t.h.), her med Mari Rise Knutsen, mener at det er behov for et bydelsoppgjør i forkant av budsjettdiskusjonen torsdag.

Når krybba er tom bites hestene…

Eivor Evenrud.

Rødt lurer velgerne i Oslo

VISER AT MAN KAN: Siavash Mobasheri (R, t.v.) og Mari Rise Knutsen (R) ønsker å vise de andre partiene at det er mulig å finne plass til viktige Groruddals-saker i budsjettet, når de nå fremmer sitt alternative budsjett.

Rødt fremmer alternativt budsjett: – Vise at det går an

Abonnement
LØFTE INNFRIDD: Politikerne i Høyre og Venstre kan smile ekstra bredt. I byrådets tilleggsinnstilling til budsjettet blir prisen på beboerparkering satt ned i ytre by. Her fra venstre: Reidar Haavik (Bjerke Venstre), Håkon Ueland (Stovner Venstre); Håvard Braserudhaget (Stovner Høyre), Mehmet Kaan Inan (H), Mobin Anwar (Stovner Venstre) og Egil Husmo (Bjerke Høyre).

Oslobudsjettet: Innfører gratis beboerparkering i ytre bydeler

Abonnement
UNGE STEMMER: På veggen på Kalbakkenklubben har barna fått skrive navnet sitt. Antallet signaturer vitner om hvor mange som bruker tilbudet. Meti Darge (t.v., nestleder i Grorud AUF) og Nawail Butt (leder i Grorud AUF) mener at det viser viktigheten av tilbudet. Foto: Caroline Hammer
Pengekutt rammer ungdomsarbeidere:

Livsviktig å beholde fritidstilbudet

Abonnement
DRAR I SAMME RETNING: Bydelsutvalget i Bydel Stovner er godt fornøyd med bydelsdirektørens budsjettforslag som skal bekjempe utenforskap og den negative effekten av dårlige levekår. Bortsett fra litt småplukk her og der kunne de vedta budsjettet for 2023. Foto: Martine Myhre

Nå tar Stovner et oppgjør med utfordringene: – Vi har flere uten arbeid og flere uføre enn gjennomsnittet

Abonnement
Mari Rise Knutsen (R) Foto: Ihne Pedersen
Kutt i lovpålagte tjenester og velferd:

– Folkevalgte prioriterer seg sjøl

Bydelsdirektør Alv H. Sørlands budsjettforslag har en sterk profil på utenforskap og levekår. Nå skal BU-leder Rashid Nawaz (t.h.) og resten av lokalpolitikerne studere og diskutere budsjettet som er lagt fram. Foto: Martine Myhre

«Alle» skal med på Stovner: – Budsjettet skal bekjempe utenforskap

Abonnement
Foto: Ørjan Brage
Oslo-budsjettet 2023:

– Dette er begynnelsen på noen vanskelige år

Abonnement