Bydelsutvalg

PÅ HJEMMEBANE: Sunniva Myrene Bratsberg (t.v) og Mari Morken har mange ting til felles. De er politikere i Bydel Alna, er unge og jevnaldrende mødre, og nå naboer på Ellingsrud. Her med Julian og en blid Mattis. Foto:

To unge mødre i 20-årene styrer i Bydel Alna. Nå er de blitt naboer

Abonnement
Arne Rolijordet (Rødt, t.v.) og Rashid Nawaz (Ap). Foto:
Valg 2019:

Hegemoniet er brutt

Abonnement
VALG 2019: Vi er midt inne i den stilleste sommeruka, men allerede til uka forventer vi at valgkampen så smått settes i gang. 8. og 9. september skal vi velge politikere til bystyre og bydelsutvalg. (Foto: Oslo kommune/Sturlason) Foto:
Valg til bystyre og bydelsutvalg:

Stille før… valgkampen

Abonnement
GIRER TIL VALG: Om et snaut halvår er det duket for lokalvalg igjen. Nå er snart Arbeiderpartiets lister klare, men det var ikke bare-bare. (Foto: Oslo kommune) Foto:
Nominasjonskomiteene er klare:

Dissens og diskusjon

HVILEPULS: Bydelsdirektør Marius Trana og økonomisjef Hege Schjenken kan lene seg tilbake og lese det de beskriver som et ryddig og ansvarlig bydelsbudsjett for 2019. Foto:
Budsjettet i Bydel Alna:

God planlegging gir spillerom

SAMARBEID: Bjørn Lundberg (f.v.), Mobashar Banaras, Rashid Nawaz og Knut Røli oppsummerer 2017 og går samlet inn i det nye året. Foto:
Bydelsutvalgslederne i Groruddalen:

– Samarbeid er veien å gå

Abonnement
BEKYMRET: Knut Røli (Ap) liker ikke at bydelen må kutte 28 millioner i budsjettet etter byrådets budsjettforslag ble lagt fram. Foto:
Alna bydel:

Må kutte 28 millioner

Abonnement

FLYTTER RUNDT: Bydelsutvalgsleder Mobashar Banaras (Ap) flytter bydelsmøtene rundt i bydelen. Første stopp er Romsås torsdag 23. mars.
 Foto:
Groruds BU-møter skal holdes på forskjellige steder

Politikerne ut til
der hvor folk er

Abonnement
REDD FOR BAEVANNET: Tharan Fergus og Hege Flesje i Vann- og avløpsetaten redegjorde for badevannskvaliteten i Bjerkedalen park. Den er ikke bra, og de er redd for at det aldri vil bli godt nok til å kunne bade der. I tillegg snakket de om Årvolldammen og planene der.
 Foto:

Bading lite trolig
i Bjerkedalen park

Abonnement
MISFORNØYD: Representantene fra Lillomarkas venner og Beboeraksjonen som møtte opp under åpen halvtime er skuffet over at Grorud Arbeiderparti valgte å ignorere den store motstanden til Ravnkollen-planene. Foto:

Høyre snudde, men Ap går for Ravnkollen-utbygging

Abonnement