Bymiljøetaten

Bymiljøetaten skrudde opp skilt på privat grunn:

Nektes å parkere på egen tomt

Abonnement
Forsvarsbygg og Oslo kommune ved Bymiljøetaten på befaring av anleggsarbeidet. Prosjektsjef Odd-Erik Martinsen i Forsvarsbygg og seksjonssjef Eivind Birkeland i Bymiljøetaten. Foto: Forsvarsbygg Foto: Forsvarsbygg
Forsvarsbygg og Bymiljøetaten i Oslo kommune møttes til befaring på Lutvann:

Underentreprenør får skylda for ulovlig gravearbeid

Abonnement
BÅNDTVANG: Innenfor det grønne området er det fortsatt lov å la hunden gå løst. Det er særlig i marka og andre skogsområder at båndtvangen gjelder. (Foto: Bymiljøetaten) Foto: Bymiljøetaten

Innfører ekstraordinær båndtvang

Abonnement
AKSJONERTE: NAF og FAU på Høbråten skole aksjonerte mandag på de nærmeste skoleveiene for en tryggere skolevei. Bydelsleder Rashid Nawaz var også med. Foto:
Ingen barn å miste på Høybråten:

Aksjonerte for tryggere skoleveier

Abonnement
STENGES UTE: Kjellerlokalene på Nordtvet bad er pusset opp med tanke på at idretten skal få ta de i bruk, men klubben stenges likevel ute og lokalene står tomme. Det reagerer SK Speed og daglig leder Kari Leer Backe-Hansen på. Foto:
Kommunen med helomvending:

Stenger barn og unge ute fra lovte og nyoppussede idrettslokaler

Abonnement
SOLID OPPGRADERING: I tillegg til en bredere og slakere vei nedover fra Trondheimsveien, legges det opp til både planting av nye trær, benker til pustepauser eller refleksjon, samt en liten treningspark langs den nye turveien. Foto:

Ny turvei over Flaen knytter områder sammen

Abonnement
NÅ TETTES SVARTTJERN: Etter flere trøblete år kan Kjetil Flateby i Bymiljøetaten smile: nå rehabiliteres Svarttjern. Foto: Caroline Hammer
Ventetiden er over:

Setter propp i Svarttjern

Abonnement
Foto:
Markaorganisasjonene reagerer kraftig:

Oslo kommune hogget trær langt inn i fredet naturreservat

Abonnement
Illustrasjonsbilde. Foto:

Planlegger storfelling av døde trær

SJOKKERT OG SKUFFET: Helge Braathen i Naturvernforbundet i Groruddalen er sjokkert over Bymiljøetatens handlinger. Foto:
Gamle Gruvevei i Lillomarka:

140 år gammelt kulturminne rasert på én dag

Abonnement
NYE BENKER: Bymiljøetaten har satt ut flere nye benker i Lillomarka og Gjelleråsmarka.
 Foto:

Nye benker i marka

Abonnement
PÅ BEFARING: Ole-Jørgen Pettersen og Jørn Linnerud fra Bydel Grorud og beboere fra Vestbysletta viste representantene fra Bymiljøetaten trafikkbildet i Vestbyveien. Foto:
Bymiljøetaten var på befaring i Vestbyveien:

Naboene raser fortsatt over Tesla

Abonnement
HÅPLØS SITUASJON: Tron Hagelid håper at det vil bli forbudt å parkere i Vestlisvingen, noe som har skapt mye kaos etter at beboerparkering ble innført. Foto:
Beboerparkering skaper kaos i Vestlisvingen:

– «Alle» på Vestli er irriterte

Abonnement
OPPGITTE: Tillitsmann i Ole Brumms vei 42, Per Otto Blomquist, Adam Gorski og Øivind Mørk er oppgitte over hvor dårlig brøytet det er på Haugenstua. Foto:
Oppgitte beboere:

– Måkebilen glemmer Ole Brumms vei

Abonnement
SER PROBLEMET: Sirin Hellvin Stav (MDG), Andreas Halse (Ap) og Sunniva Holmås Eidsvoll (SV) har tro på at en bussbom vil bedre trafikksikkerheten i Hellerudveien. Foto:
Trafikkaoset i Hellerudveien:

– Vil se på muligheten
for bussbom

Abonnement
FRUSTRERT: Hovedleder i Grorud IL, Richard Pedersen (foran), er frustrert etter at Bymiljøetaten skrudde av klubbens tilgang til lyset på idrettsanlegget. Nå håper han snart det blir en løsning på konflikten. I bakgrunnen ser vi Jon Ole Reinhardsen. Foto:
Grorud-krangelen:

BYM slukket lyset

Abonnement
- HVORFOR ER IKKE BANEN MÅKT? Hovedleder i Grorud IL, Richard Pedersen, forklarer fire små barn hvorfor det ikke er mulig å spille fotball på Grorud om dagen. Nå vil han trosse Bymiljøetatens vedtak om å ikke ha vinterdrift på banen og politianmelde etaten. Foto:
Grorud IL nektes vinterdrift på banen:

Svarer med sivil ulydighet og politianmeldelse

Abonnement
HOCKEYSTEMNING: Med en snøfri bane kan skøytegåere og hockeyspillere herje rundt på Teisen nesten til alle døgnets tider. Foto:

Is, brøyt og skøytemoro på Teisen

Abonnement
LYSTE OPP: Statssekretær Bjørnar Laabak, byråd Hanna E. Marcussen for byutvikling og kveldens konferansier, Satha Sritharan, lyssatte Stovnertårnet. Foto:
Stovnertårnet er åpnet:

– For et utsiktspunkt!

Abonnement
FIKK PRIS: Ordfører Marianne Borgen (t.h.) overrakte motivator-prisen til dyrkningsansvarlig Michal Pocik og styreleder Linda Vasaasen i Dr. Dedichens Grønne Torg. Foto:

Hedres for god innsats

Abonnement