Frelsesarmeen

JULEGAVE FRA BYDELSNISSEN: Det blir jul også i år, kan Andreas Welander i Frelsesarmeen (f.v.), Husnain Ashad i Stovner Leaderz, BU-leder Rashid Nawaz (Ap), Anett Jørgensen fra menigheten og Sadia Aamir i Kirkens Bymisjon slå fast.

Julenissen Rashid med verdens beste julegave

Abonnement
GRORUDPARKEN: Under brua på Grorud der Alnaelva renner blir det konsert på fredag med Frelsesarmeen og Grorud kirke. Kvelden avsluttes med hygge i menighetshuset. Her med prest Karen Onshuus og produsent under konserten, Jan Harald Hagen i Frelsesarmeen.

Alle er velkommen – men det er våre svakeste som er i fokus når Frelsesarmeen inviterer til konsert

VAKKER BUKETT: Frivillige, bydelen og Frelsesarmeen er alle med på å gjøre Home-Start mulig. Foto: Caroline Hammer
Home-Start Grorud:

Fem år med ekstra hender hjemme

Abonnement
MENINGSFYLT HVERDAG: Marianne Bjøren (f.v.), Kirsten Berg og Ebele Liv Hagen er tydelige på at det å kunne hjelpe en annen familie er en meningsfull og hyggelig jobb. De håper at flere lar seg inspirere til å gjøre det samme. Foto:
Når familier trenger hjelp, kobles de på:

– Føler at jeg kan bidra

SAMLET TROPP: Frelsesarmeens Oslo-lag og et sammensatt lag fra Furuset spilte en uhøytidelig kamp i anledningen markeringen av samarbeidet mellom de to aktørene. Lagene stilte opp på bildet sammen med blant andre Jan Bøhler (seks fra venstre bak) som står ved siden av daglig leder i Furuset IF Fotball, Kent-Rune Grande. På kne foran i sort er Rune R. Isegran, nasjonal koordinator for Frelsesarmeens gatefotball, og Dion Tason, styreleder i Furuset IF Fotball. Ytterst til høyre ses virksomhetsleder Wenche Walderhaug Midjord, og regionleder sør Frode Woldsund, i Frelsesarmeens rusomsorg. Foto:

Samarbeid med gatefotballen

Abonnement
FORTSATT UNGDOMMENES STED: Stig gård er kjent for å ha åpen dør for ungdommene i nærområdet. Den sirkelen stopper på ingen måte nå som Frelsesarmeen har flyttet inn. I front står Felipe «Fela» Orellana (t.v.) og Andreas Welander. Foto:
Frelsesarmeen «flytter» inn på Stig gård:

– Alle skal føle seg hjemme her

Abonnement
Foto:
Høringssvar om Teisenveien 5:

Steile fronter i Alna BU

Abonnement