Groruddalen skole

SMILENDE KJÆRLIGHET: Noah Ali Abbukarim (f v), André Hovland Thiesen og Jacob Aras Spindari har startet egen sukkertøyproduksjon som et ledd i arbeidslivsfag på Groruddalen ungdomsskole - nå har de gjort suksess med sine kjærligheter på pinne.

Sukkersøt suksess for kjærlighetsgutta da de startet produksjon av kjærlighet på pinne

Abonnement
UTGJØR EN FORSKJELL: Novella Mirabell Bredeveien skrev som en skoleoppgave gikk helt til topps i Leger Uten Grensers konkurranse. Håpet er å sette flyktningleiren i Kenya på kartet. Foto:

Mirabell (14) tok fylkesseier’n

Abonnement
GLEDER SEG TIL Å KOMME I GANG: Rektor Lise Fliflet-Jacobsen, assisterende rektor Torunn Dreyer og avdelingsleder Lisa Kara Fröyland forbereder seg på en høst med mye nye utfordringer. Foto:
Snart starter skoleåret:

– Må planlegge for rødt nivå

Abonnement
I TRAPPA: Jan Wolther liker gymsalen og inngangen som en fin bakgrunn for sitt virke ved Groruddalen skole. Foto:

Kjent lærer har takket av

Abonnement
MERSMAK: Chantel Chris Alosa (t.v) og Emilia Skjerdal-Jensen vil heller lære om faget i praksis fremfor å kun sitte inne og lese i boka. Foto:
Groruddalen skole:

Lærer om moder jord

Abonnement
GJENGEN SAMLET: For første gang siden de var russ i 1967, møttes alle fire klassene fra Groruddalen skole til jubileumsfest. Den fant sted på Årvoll gård. På benken foran helt til høyre, sitter Brita Gaarder (t.v.) og Karin Henden som tok initiativet til jubileumsfesten. Foto:
Jubileumsfest for Groruddalen skole

Samlet etter 50 år

Abonnement