Grorudgranitt

BLIDT MØTE: Leder i Romsås Vel, Thor Johnsen, satte stor pris på at både kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande og generalsekretær Ole Rikard Høisæther i Oslo Byes Vel møtte opp i anledning avdukingen av det kulturhistoriske blå skiltet. Det hører til sjeldenhetene at en minister avduker blå skilt, hvilket viser at både Skei Grande og Høisæther vurderer nettopp dette skiltet som særdeles spesielt. Foto:
Hoggelappen på Romsås får fortjent oppmerksomhet:

Unikt blått skilt

STEINHOGGERFESTIVAL: Som en av initiativtakerne inviterer Frøydis Arnesen til en samling for finsteinhoggere fra hele verden. Foto:

Klare med tredje utgave av Steinhoggerfestivalen

PÅ ETT BRETT: Finsteinhoggere og representanter for arrangøren samt auksjonarius samlet på et brett. Hel til venstre ser vi Kirsten Berrum fra festivalstyret, litt til høyre for midten med hvitt sjal står steinhogger etterkommer og medlem av festivalstyret, Frøydis Arnesen, nummer tre fra høyre er auksjonarius Bjørn Haug, deretter steinhogger og medlem av festivalstyret, Chris Fleurie og helt til høyre medlem av festivalstyret, Steinar Enerly. Foto:

Den store steinfesten

Abonnement
PARKERT: Her står gravemaskinen parkert på det lille feltet med steinhogger-rissene. (Foto: Thor Johnsen). Foto:

Parkerte gravemaskin på kulturminne

Abonnement
I GANG: Oliver Annaly var godt i gang andre dag av festivalen. Foto:

Folk strømmet til
Steinhoggerfestivalen

Abonnement