Halloween

OVERRASKELSE: PJ er til vanlig programleder på NRK Super, og var selvsagt et høydepunkt for barna under årets Hallo-venn.

Over 250 ble med for å feire «Hallo-venn»

Abonnement
Bildeserie
SAMLET FLOKK: Det var greit å gå i gruppe og holde noen hender etterhvert som det ene skumle vesenet etter det andre dukket opp i hagen på Linderud gård.

Dobbel hevn fra naturens side da tusen frosne kropper vandret rundt på Linderud gård

Abonnement
SKUMMELT SPISESTED: Driver du et spisested i Salem bør det være et skjelett eller to på taket.

I «heksebyen» Salem henger aldri skjelettene i skapet – der feirer de Halloween året rundt

Abonnement
SKREMMENDE DUO:Suleyman (t. v) og Gönul fra Ammerudklubben klare til å skremme alle ungdommene som kom deres vei. Foto: Rolf E. Wulff

Hylte av skrekk på Halloween

Abonnement
SKUMLE INDIVIDER:Abdalla (15) (f. v), Emer (10), Mustafa (12) og Kamar (11) hadde virkelig kledd seg for anledningen og syntes det var spennende å gå gjennom skogen i Forsheimer borettslag. Foto: Rolf E. Wulff

Skrekk og gru i Tante Ulrikkes vei

Abonnement
DRIKKENDE GJENFERD:En ting er i hvert fall sikkert. Marte Beate, "Den hvite dame", Monsen går igjen på Linderud gård. Hun drakk seg i hjel i 1824, og som gjenferd drikker hun mer enn noensinne. Foto: Rolf E. Wulff

Er det gjenferd på Linderud gård?

Abonnement
Foto:
Onsdagspihlsen:

Farvel til halloween

Abonnement
DØDE VENNINNER: Liv (10) (t. v.) og Karla (10) fra Grorud var balnt de tusener som tok turen til Halloween på Linderud gård. De var hverken gjenferd eller levende døde. De påstod at de ganske enkelt var døde fordi de hadde blitt skutt. Foto:

Spektakulær halloween på Linderud ga publikumsrekord og vettskremte gjester

Abonnement
LIKER MENNESKEKJØTT: Den tidligere kokken på Linderud gård begynte å slakte mennesker når det ikke lenger var mer kjøtt igjen på gårdens kjøkken. Fremdeles vandrer han rundt i hagen og jakter på nye mennesker å slakte. Foto:
Halloween:

Kokken med kjøttøksa skremte vettet av folk på Linderud gård

Abonnement
SKUMMEL STEMNING: André Finnøy Brunvoll og Silvana Jugo kjenner allerede nå at det er noe mystisk på gang på Linderud gård. Foto:
Skrekk og gru på Linderud gård:

Skal jakte på mestertyven

Abonnement
UHYGGELIG PLASS: Skjellettene på gårdens kirkegård hadde også tatt seg en tur opp fra graven på Halloween. Foto:

Jakten på Mogens

Abonnement
FORBEREDER: På kjøkkenet i boligen på Ellingsrud sitter Steven Fletcher og gjør klar rekvisitter som skal brukes i årets spøkelseshus på Chateau Neuf. Foto:

Skrekk og gru
fra Ellingsrud

Abonnement
KLARE FOR KVELDEN: Med hjelp av sin assistent har Mona Løvberg malt Sahmeer (6), Alishba (2) og pappa Ali Jassir skumle og klare til å gå Halloween.
 Foto:

Skremmende start

Abonnement