Haugenstua

Bildeserie
GLEDESDAG: Byråd Anita North (H, t.v.) og divisjonsleder i Oslobygg, Ketil Asklien, har sett fram til byggestart lenge. Nå er de endelig i gang.

Første spadetak for ny spesialskole. – Det kommer til å bli så fint å få en helt ny skole som oppfyller alle kravene

Abonnement
FORFATTEREN: Brynjulf Jung Tjønn, som har skrevet den prisvinnende diktsamlingen «Kvit, norsk mann», trodde aldri han skulle få muligheten til å snakke så mye om boken sin. Boka har vært viktig for selvfølelsen og forfatterskapet hans.

Haugenstua skole bokbader prisvinnende forfatter på Deichman Stovner

Abonnement
GIGANTISK SKJERM: Hvor mange tommers størrelse det er på skjermen vites ikke - men den var stor og ikke minst synlig da kveldsmørket satte inn.

Film og nabofest mellom blokkene da tusener koste seg på Haugenstua

SITTER FORTSATT: Håvard Engebretsen har noen vage minner av dansekurs på kveldstid på Stig, og underholder partikollega Eivor Evenrud med de hoftebevegelsene han husker. Foto: Ørjan Brage
Stig skal rives – nye Haukåsen inn på tomta:

Bygger skole til én milliard

Abonnement
Foto:

Totalskadet etter brann på Haugenstua ved midnatt tirsdag

Abonnement
FANT TONEN: Mazda (8) fikk besøk av kunnskapsminister Guri Melby pŒå matpakkekposten. Foto:

Vil gjøre landets aktivitetsskoler like bra som Haugenstuas

Abonnement
SKRIVEBENKEN: Felipe Orellana Castro (t.v.) og Rohat Halil Ciftci ønsket seg begge en benk der de kunne jobbe med musikken sin og se ut over Haugenstua. På torsdag fikk de ønsket sitt oppfylt. Foto: Caroline Hammer

Ruter leverte julegave til Haugenstua

Abonnement
FORTSATT UNGDOMMENES STED: Stig gård er kjent for å ha åpen dør for ungdommene i nærområdet. Den sirkelen stopper på ingen måte nå som Frelsesarmeen har flyttet inn. I front står Felipe «Fela» Orellana (t.v.) og Andreas Welander. Foto:
Frelsesarmeen «flytter» inn på Stig gård:

– Alle skal føle seg hjemme her

Abonnement
MENIGHETENS EGET BAND: Organist Roar Berg (foran) ledet an minikonserten på piano, med god støtte fra forsangere. Foto:

Allsang på avstand

Abonnement
HJEMME: Felipe «Fela» Orellana er ute med albumet Ole Brumms vei. Til avisa røper han også at et Blokk ti blokk-album med Don Martin og Boss Castro er i produksjon, og benytter seg også av anledningen til å snakke om den yngre garden med artister fra Groruddalen. Foto: Samir Madad
Fela ute med nytt album:

Tilbake til gamle trakter med nye takter

Abonnement
«STARTERPACK»: Javad El Bakali er mannen bak den populære Instagram-profilen «Utlending memes». Over 34.000 følger hans daglige delinger som ofte omhandler stereotypiske situasjoner i Groruddalen og Oslo Øst. Foto:
«Utlending memes»:

Når stereotypier blir gull

Abonnement
SELGER GÅRDS-EVENTYRET: Nå har Marte Berg-Eriksen og Dhita Siauw pakket ned det meste, hatt avslutning med barn og ungdom i hagen og flyttet inn i nytt hus på Nesodden. Som de selv sier er det alltid et nytt eventyr å finne. Foto:

Nå selger de Stig gård

Abonnement
KONSERTARENA: Førstkommende torsdag kommer Oslo-Filharmonien til Haugenstua for å gjennomføre sin første av totalt tre utendørskonserter under sitt 100-årsjubileum. (Foto: Øyvind Olav Sydow Kleiveland.)
 Foto:
Gratis konsert...

Ved verdens største lampe

Abonnement
MATKONGENE: Tasawar Mehmood (venstre), daglig leder Sayid Hussain, Wajid Hussain og Mohammad Shahzad åpner familiens andre matrestaurant fredag klokken 16.00. Foto:

Ny pakistansk restaurant på Haugenstua

Abonnement
OPPGITTE: Tillitsmann i Ole Brumms vei 42, Per Otto Blomquist, Adam Gorski og Øivind Mørk er oppgitte over hvor dårlig brøytet det er på Haugenstua. Foto:
Oppgitte beboere:

– Måkebilen glemmer Ole Brumms vei

Abonnement
UNGDOMMEN ER VIKTIGST: Stovner bydelsutvalg setter arbeidet med ungdomskonseptet høyt på listen over hva som skal prioriteres. Foto:
Bydel Stovner:

– På tide med fritidstilbud

Abonnement
STREET PÅ HAUGENSTUA: NORB-NM i skate er prestisjetungt og viktig for det norske skatemiljøet. Og det samler både de beste utøverne og masse, masse tilskuere. Mesterskapet skal arrangeres flere steder i byen, men selveste rosinen i pølsa skjer på Haugenstua, der street-delen av mesterskapet skal avholdes. (Foto: Alex Holm) Foto:
Ny street-bane på Haugenstua:

Klart for skatefest

STORTRIVES: Sohrab Salimi og Brakas Mohammadi stortrives i Nedre Stovner parsellhage. Foto:

Urbane dyrkere på Stovner

Abonnement
TREKKSPILLDANS OG STYLTER: Mens de minste prøvde seg på stylter, sørget Erling Heen for trekkspillmusikk. Og da ble kona Solveig bydd opp til dans av Arve Hoff. Foto:

Våt og varm St. Hans-feiring

Abonnement
MED KORSET PÅ RYGGEN: Juanita Rajendram bar korset den siste bakken opp fra Stovner stadion til kirken. Bak ser vi et snødekt Romsås. Foto:
Fra Høybråten til Stovner:

Med korset på ryggen

Abonnement