Høybråten skole

Bildeserie
IMG_0250

Høybråten skole feirer mangfold og samhold. – Skolen er en pionér

Abonnement
FOR TRYGGERE SKOLEVEI: NAF og FAU holdt en trafikksikkerthetsaksjon for en sikrere skolevei. Bildet er tatt fra fjorårets aksjon, da bydelsleder Rashid Nawaz også deltok.

Høybråten skole og FAU tar grep for tryggere skolevei

Abonnement
AKSJONERTE: NAF og FAU på Høbråten skole aksjonerte mandag på de nærmeste skoleveiene for en tryggere skolevei. Bydelsleder Rashid Nawaz var også med. Foto:
Ingen barn å miste på Høybråten:

Aksjonerte for tryggere skoleveier

Abonnement
Tidligere lærere, rektorer, elever og redaktører/skribenter om hverandre. Gro Strømme (f.v.) har bidratt sterkt til boken og er tidligere lærer ved Høybråten skole, Jan Gunnar Braathen, tidligere rektor med solid Høybråtenblod i slekta, Ricke er dagens rektor og Anette Døvre en av dagens lærere, mens Rolf E. Torbo og Frøydis Cederkvist Stenerud er tidligere elever og historiebokens redaktører/skribenter - og selvsagt med solid Høybråtenslekt å vise frem til begge to. Foto: Rolf E. Wulff

Tidligere elever med skrivekløe har resultert i hundre års skolehistorie

Abonnement
STEMNINGSFULL SKOLESTART: Elevene på Høybråten skole startet dagen på en noe uvanlig måte på Luciadagen – med lysshow og musikk. Foto:
Luciafeiring på Høybråten skole:

Spennende start på skoledagen

Abonnement
I MAMMAS FOTSPOR: Kevin (6) skal gå på samme skole som mamma Pia Parma Gustavsen og bestefar gikk på. Foto: Caroline Hammer
Skolestart:

Tre generasjoner med Høybråten-elever

Abonnement
HØYBRÅTEN PÅ KARL JKOHAN: Høybråten skole som fyller 100 år i år går først i barnetoget på Karl Johan. Foto:
Her kommer 100-åringen:

Høybråten skole går først i barnetoget på Karl Johan

Abonnement
I SOLSKINNET: Det var ingenting å klage på da rektor Ricke Müller (t.v.) og Rolf Edvard Torbo ledet an på den historiske vandringen. Foto: Caroline Hammer

Skolen går først i årets barnetog – men først en nærtur med Høybråtens lokalhistoriker

Abonnement
SPILLES INN PÅ FORHÅND: Det blir ikke 17. mai-program på skolene i år, men de fleste skolene skal i dagene i forveien spille inn både taler og flaggheising som publiseres på nasjonaldagen. Her fra Tveita skoles 17. mai-innspilling i fjor. Foto: x

Også i år blir det digitale 17. mai-feiringer på skolene

VISER FREM: Håkon (10) viser frem statuen på Haugenstua til klassekameratene Embrik, Zara, Benjamin, Steinar, Maja, Ilias, Mathea, Sophia, Mahrus, Paul og Noor. Foto: Kunst i Skolen/Marianne Hoen.


Elevene er kunstforskere for en dag

Abonnement
FØLELSER I SVING: Prosjektet som egentlig bare skulle være en liten oppgave endte opp som en stor kunstutstilling, til manges store glede. Foto:

Uttrykk følelsene dine – med kunst

Abonnement
KLARE FOR UTSTILLING: Til helgen arrangerer Lions Club Oslo/Høybråten den tradisjonsrike kunstutstillingen på Høybråten skole. Her holder Erik Nordahl opp et bilde av Pushwagner og Jørn Erik Øvald holder opp et bilde av Kai Fjell. Begge bildene blir å se på utstillingen. Foto:

Kunsttradisjon på Høybråten

Abonnement