Jerikobakken

«OPPVOKST» I JERIKOBAKKEN: Augustin Hindhammer Gjelberg (12) fra Furuset sto alene i bakken da avisa møtte på ham, men sier han regner med at kompisene snart dukker opp. I tillegg til Jerikobakken har han veldig sansen for SNØ på Lørenskog, men da er han avhengig av bil for å komme fram, mens Jerikobakken bare er en gåtur hjemmefra. Foto: Sindre Veum Apneseth

Vinterferie på toppen av «dalen»

Abonnement
KOMMET FOR Å BLI: Max Graff fra Bislett hadde med seg datteren Fay til Lindeberg der far og datter øvde på å kjøre slalåm i Jerikobakken. Foto:
Max og Fay (3) fra Bislett:

– Terningkast seks til Jerikobakken

Abonnement
SØSKENTUR: Abdullahi (8, f.v), Nimco (10) og Abdi Latif (11) hygget seg i bakken, mens mamma ventet i bunnen av bakken med mobilkameraet. Foto:

Familiedag i Jerikobakken

JERIKOBAKKEN SATSER: Brettforbundet har allerede vært i bakken og laget et såkalt «big jump». Etter planen skal Brettforbundet på ukentlige besøk til Jerikobakken for å preppe bakken og instruere på snowboard-kurs. Foto:

Jerikobakken har fått ny samarbeidspartner. Holder åpent én ekstra dag

Abonnement
KLAR BESKJED: Dersom generelle smitteverntiltak overholdes, er faren for smitte i slalåmbakken vurdert til så liten at alpintsentrene nå har fått et endelig klarsignal til holde bakkene åpne. Her med ildsjelene Morten Karlsen (f.v), Andrea Skjold Karlsen og Sindre Andresen. Foto:
Lørdag fikk tårevåte barn beskjed om å forlate bakken:

Tirsdag kom gladmeldingen «alle» håpet på

Abonnement
HAR ÅPNET ÉN: Peer Bakke på Oslo Skisenter har allerede åpnet Trollvann-bakken og snart åpner også resten av anlegget. Foto:
Gladmelding fra Peer på Oslo Skisenter:

I ettermiddag åpner Trollvann-bakken

Abonnement
GODE FORHOLD: Jerikobakken er åpen og klar til bruk. Det har Lars Musdalslien (t.v.), Sindre Andresen og andre frivillige fra foreldregruppa på Lindeberg sørget for. Foto:

Jerikobakken er åpen – det har Lars, Sindre og andre frivillige sørget for