Linderud

Søppelsekkene ble fylt én etter én under lørdagens dugnad. På bildet er Gina Todorovic (f.v), Iffit Sætre Qureshi, Aseel Mahmoud, Saliha Sezen, Katrine Sivertsen, Rawia, Gro Brenden.

– Begynner å ligne mer på «Søppelrud». Dette må reverseres!

Abonnement
UMIDDELBAR LOVNAD: Fotokunstner Iffit Qureshi (f.v.) satte stor pris på at byråd for arbeid, inkludering og sosiale tjenester, Usman Mushtaq, umiddelbart lovet at et nytt identisk bilde skal komme på plass. Avdelingsdirektør i Bydel Bjerke, Rune Snildal og Farshid Samsami (MDG), setter også pris på den raske avgjørelsen.

Byråden besøkte Linderud etter hærverket. – Bildet skal på plass igjen

Abonnement
HELHETLIG OM HELSE: PÂ Sletteløkka har de skapt et sterkt fellesskap, og den jobben vil politikerne ta med seg inn i jobben for bedre folkehelse. Her med Aseel Mahmoud (bak, f.v.), byråd for arbeid Usman Mushtaq (Ap), prosjektleder Lars Eivind Bjørnstad, Kari-Hilde Nordengen (foran) og byråd for helse Marthe Scharning Lund (Ap).

Henter inspirasjon til ny folkehelsestrategi på Sletteløkka

Abonnement
Bildeserie
GODE VENNER: Iffit Qureshi og Øystein har blitt gode venner gjennom fotoprosjektet.
Iffits fotoutstilling med portretter av naboene

Sånn ser folk på Linderud ut

Abonnement
FARGERIKT: Bydelen, Linderud gård og barnehagen har gått sammen om det fargerike maleriet på hjørnet av Madamløkka barnehage. Her representert ved Katrin Lenander fra Culture incubator i Linderud nærmiljøhage (f.v.), Torhild Einardotter Floberg, kunstner Eliana Vera og Katrine Sivertsen, prosjektleder i delprogram nærmiljø i Groruddalssatsingen.

Blomstereng på barnehagens vegg

Abonnement
KURS: I Startblokka kan du finne Lena Simonsen sin systue: Simlens Design og systue. Foto: Mina Wathne
Simlen Design og systue i Startblokka:

Grenseløs redesign

Abonnement
Foto: Tom Evensen

Idretten skal være for alle

Abonnement
Senterleder Marianne Thoresen-Larsen er klar for nok et spennende år. Foto:
Senteråret Linderud:

Størst i dalen på helse og velvære

Abonnement
DET BERØMMELIGE GJERDET: Som ble reist etter at PBE godkjente søknaden fra sameiet. Foto: Ørjan Brage

Naboene var lei av at plenen ble tråkket ned, og satte opp gjerde. – Trist, sier ildsjelene på Startblokka

Abonnement
POPULÆR KLOVN: Klovnen Bibi fikk fort oppmerksomheten da hun tok turen innom gatefesten på Linderud. Foto: Tom Evensen

Folkehav i gata da Linderud inviterte til fest

– Sjekk ut bildeserien

Abonnement
BLE EVAKUERT:Alle som bor i de 24 leilighetene i blokka hvor det begynte å brenne i 4. etasje i Linderudveien 7 ble evakuert og foreløpig plassert på parkeringsplassen ved blokka. Foto: Rolf E. Wulff

150 evakuert etter brann på Linderud – ingen personskader

Abonnement
FOLKELIV: Nye Linderud torg var allerede på dag én et samlingspunkt for unge, og et sted der musikk, dans og show kan få oppmerksomhet. Foto: Caroline Hammer

Linderud-beboerne har skapt sin egen samlingsplass

Abonnement
LINDERUD: Deichman har åpnet en midlertidig filial på Linderud senter. Etter planen skal beboerne på Linderud være med på å utvikle biblioteket når det gjelder brukertjenester og hvordan biblioteket skal bli seende ut. Her med Mari Boysen, Ragnhild Stuler og Nesteren Hasani. Foto: Sindre Veum Apneseth

På Linderud vil Deichman skape «folkets bibliotek»

Abonnement
LINDERUD: Startblokka på den gamle Siemens-tomta skal leies ut til folk og bedrifter. Leieforholdet forutsetter at man ønsker å ta del i fellesskapet og Starblokkas fokus på sosialt fellesskap. Her med Lars Erik Fuglesang og Hildegunn Gutvik. Foto: Sindre Veum Apneseth

Stiller 12.000 kvadratmeter til rådighet for sosiale møteplasser og arbeidsplasser

Abonnement
SAMLET: Kvartetten Trygve Jørgensen (f.v), Andreas Lindman (17), Kay Jørgensen (17) og Kristoffer Jakobsen (18) har utarbeidet en idé om et digitalt kreativt verksted. På det digitale kreative verkstedet legges det til rette for fotografering med garderober, fotostudio og redigeringsprogrammer, og muligheten for å game og henge med venner. Foto:
Innovasjonscamp på Kuben:

Stor-Oslo Eiendom vil bruke elevprosjekter i Linderud-utbyggingen

Abonnement
LINDERUD-BYEN: Stor-Oslo Eiendom har nå kjøpt 70 mål tomt på Linderud. Målet er å utvikle området til en egen liten by. (Foto: Stor-Oslo Eiendom.) Foto:
Har stor tro på Groruddalen:

En by i byen på «Siemens-tomta»

Abonnement
ARKITEKTENE: Zubda Ali (f.v.), Thirishana Ketheswaran, Janne Hasan, Warsan Saleban og Mona Serar har alle vært med på å både bygge benker og male hilsener på forskjellige språk på asfalten. Her er det somalisk hilsen. Foto:

Ga skolegården et ansiktsløft

Abonnement
NY GANGVEI PÅ PLASS: Ordfører Marianne Borgen klipte snora og gratulerte alle med en ny og fin gangvei på Linderud. Foto:
Åpnet ny gangvei på Linderud:

Permanent «snarvei» til idrettsbanen

Abonnement
MANGE SJEKKER: Begeistrede barn og voksne, som mottok sjekker fra Bjerke Lions, samlet til et fellesbilde - Årvoll gård. Foto:

Solide Lions-sjekker til mange gode formål

Abonnement
PÅ TVERS AV TRINN: Anna Negård (16), Rithik Chhura (13), Yasmine Hajjoum (14), Maryan Ush (14) og Harry Jeyandra (15) ser på «Linderudfestidalen» som både morsomt og viktig. Foto:
Elevenes høydepunkt:

Årets høydepunkt:
Linderudfestidalen

Abonnement