Lokalpolitikk

Slik minnes vi redaktør Hjalmar Kielland. Foto:
Hjalmar Kielland begraves fra Grorud kirke torsdag 25. mai kl. 12

Slik minnes vi redaktøren

TRONDHEIMSVEIEN MÅ BESTÅ: Groruddalen Senterparti skiller seg ut i mengden. De er klare på at de ikke ønsker å bygge ned Trondheimsveien, slik flere har ønsket de siste årene. Her fra venstre: Susanne Hopmark, Vebjørn Varlid og Margrethe Sem. Foto: Caroline Hammer
Groruddalen Senterparti går mot «resten»:

– Vi vil ikke bygge ned Trondheimsveien

Abonnement
UNGE STEMMER: På veggen på Kalbakkenklubben har barna fått skrive navnet sitt. Antallet signaturer vitner om hvor mange som bruker tilbudet. Meti Darge (t.v., nestleder i Grorud AUF) og Nawail Butt (leder i Grorud AUF) mener at det viser viktigheten av tilbudet. Foto: Caroline Hammer
Pengekutt rammer ungdomsarbeidere:

Livsviktig å beholde fritidstilbudet

Abonnement
SUPERINNSATS: Elevene på niende trinn feiret gjennomføringen av «Helt ærlig». Foran f.v. assisterende rektor Erlend Sollie, Monica Sydgård fra Redd Barna, ordfører Marianne Borgen (SV), BU-leder Rashid Nawaz og Tore Ludt (SV) fra bydelsutvalget. Foto: Caroline Hammer
Rommen skole i pilotprosjekt:

– Dere bidrar til utvikling av demokrati

KOMMER FOR Å LYTTE: SV sender tungvekterne for å høre hva groruddølene har å si, ordfører Marianne Borgen og partileder Audun Lysbakken. Foto:

Til dalen for å lytte

Abonnement

VIL SATSE PÅ VESTLI: Lokalpolitikerne Athithan Kumarasamy (Ap) og May-Britt Christensen (Ap) fra Bydel Stovner ønsker å løfte fram barn og unge på Vestli i den nye Groruddals-satsingen. De mener det ligger mye til rette for å skape en arena for ungdom, blant annet på Vestliskogen grendeskole.
 Foto:
Lokalpolitikere frir til Groruddals-satsingen:

Nå er det Vestli sin tur

Abonnement
TANKER OM GRORUDDALEN: BU-leder Bjørn Lundberg (Bjerke), nestleder Brit Axelsen (Stovner) og BU-leder Knut Røli (Alna) har alle tanker og refleksjoner rundt året som snart er omme – og hva Groruddalen har i vente i 2017.
 Foto:
Lokalpolitiske refleksjoner i Groruddalen:

Groruddals-satsingen
står øverst på lista

Abonnement

FOR UNGDOMSTILBUD: Alle hendene gikk opp i været da det skulle stemmes for midler til opprettelse av et nytt ungdomstilbud..bortsett fra Høyre og Frp som holdt dem nede.
 Foto:
Bydel Stovner budsjettforhandling:

Én million til ungdommen

Abonnement
FREMLA: Alle partiene fremla sine ønsker for budsjettet 2017 i Bydel Alna. Under forhandlingene ble én SMART-barnehage på Furuset reddet. De andre skal avvikles til sommeren.
 Foto:
Budsjettforhandlinger i Alna bydel:

Beholder én SMART-barnehage

Abonnement
PREGET: Bydel Bjerkes budsjettmøte bar preg av en tung økonomisk situasjon.
 Foto:
Budsjettforhandlinger i Bydel Bjerke:

Kulturhuset Påbanen
blir historie

Abonnement
I FLERTALL: Rødt, SV, Ap og MDG landet et flertallsvedtak om at bydelsadministrasjonen må gjøre en ny utredning av vikarpool-saken. Foto:
Grorud bydelsutvalg:

Private vikarer
stemt ned i BU

Abonnement
<strong class="nf-o-text--strong">BEKYMRET:</strong> Wenche Andberg (Ap) og Knut Røli (Ap) liker ikke bydelens økonomiske fremtidsutsikter. Foto:

Ap og SV smertegrensa er nådd

Abonnement
<strong class="nf-o-text--strong">SKAL BOOSTE HAUGERUD:</strong> Marius Folgerø og Thomas Dahl står bak prosjektet «Boost Haugerud». De vil skape et bedre nærmiljø i drabantbyen. Foto:
Tar tak i fraflyttingen

Slik skal de løfte Haugerud

Abonnement