Nasjonaldagen

HØYBRÅTEN PÅ KARL JKOHAN: Høybråten skole som fyller 100 år i år går først i barnetoget på Karl Johan. Foto:
Her kommer 100-åringen:

Høybråten skole går først i barnetoget på Karl Johan

Abonnement
I GATENE: Høybråten skoles musikkorps er i gang. Foto:

Festdagen i gang på Høybråten

Abonnement
IKKE GJENNOMFØRBART: Slik ser vanligvis Karl Johan ut på 17. mai. Det er naturligvis ikke gjennomførbart når man forsøker å kvitte seg med korona-viruset. Da må det tenkes nytt. Foto:
Barnetoget er kansellert:

– Men 17. mai skal det bli!

Abonnement
Foto:

Folkefesten i sentrum

Snapshots fra 17. mai

KLAR TALE Selja (f. v.), Oliver, Jenny og Naija (foran) skal holde årets tale under Refstad skole sitt ettermiddagsarrangement. Og talen skal de fremføre på vers. Foto:
Refstad skole

Taleklare elever

Abonnement
q Foto:
Haugen skole

Siste finpuss unnagjort

Foto:
Dagen før dagen

Stort barnetog på Ammerud

FESTKLARE ELEVER: Elevene ved Trosterud skole er klare for den store dagen. Det skal bli full jubel. Litt spesiell blir den for Albertine (t. v) og Aurora som skal være duskebærere (bakerst på bildet). Foto:
Trosterud skole

Forventningsfulle duskebærere

Abonnement
STORE FORVENTNINGER: Torkel (f. v.), William, Dhaskha, Mariama, Salome, Ronja og Heidi har kunnskapene i orden når det gjelder hvorfor vi feirer 17. mai - men det er også en dag hvor de skal spise massevis av iskrem og hygge seg sammen, både under barnetoget i sentrum og på skolens arrangement etterpå. Foto:
Veitvet skole

Klare for isspising-rekord

HIPP, HIPP, HURRA! Sunniva Holmås Eidsvoll, Erik Lunde og Hallstein Bjercke har lagt siste finpussen på 17. mai-verket, og gleder seg nå til den store dagen, med barnetoget og tradisjoner. Foto:
Sentrum

Gleder seg til årets store festdag

KLARE FOR SENTRUM: Rektor Kathrine Larsen og førsteklassingene på Vollebekk skole gleder seg til å delta i barnetoget. Foto:
Vollebekk skole

Første gang i tog sammen

SMÅVÅT NASJONALSANG: Det kom fremdeles noen dråper da flagget ble heist og Grorud skoles musikkorps spilte nasjonalsangen - men de spilte umiddelbart bort siste rest av regnvær. Foto:

Tradisjonsrik feiring på Grorud

Abonnement
- VIKTIG Å DELTA: Leder i årets 17. mai-komité, Bjørnar Moxnes, mener det er ekstra viktig å delta i årets feiring. <br/>
Hurra-rop i 17. mai-toget:

– Mer viktig enn noen gang

Abonnement
KJEMPEGØY: Kaisa, Sara, Vanessa og Muna synes det var veldig stas å gå i barnetoget i sentrum for å vinke til kongefamilien.
 Foto:

Firkløver i front
for sprek 50-åring

Abonnement