Parkering

FOLKETS PARTI: Øyvind Sægrov (t.v.) og Leif W. Ericksen.

Klar støttemarkering fra Folkets Parti

Abonnement
Bymiljøetaten skrudde opp skilt på privat grunn:

Nektes å parkere på egen tomt

Abonnement
LEI AV DETTE: Litt lovløse tilstander langs ringveien gjør at det hensettes både biler, busser og som her - søppel. Det er Eirik Johannessen og Grorud MDG nå lei av. Foto: Ørjan Brage

Lei av utrygg parkering, avskilta biler, søppel og rot. – Vil rydde Romsås-ringen

Abonnement
FORTSATT DIGITALE FJES: Bjerke bydelsutvalg startet årets første møte akkurat som de avsluttet det. Mangel på bekymringer, hjertesukk eller meninger var det heller ikke. (skjermdump) Foto:

Fra parkeringskaos til stengte barnehagedører

Abonnement
VIL HA GRATIS PASSERING: Aina Stenersen i Oslo Frp vil at butikkene skal få holde søndagsåpent fra og med denne uka av. I tillegg til søndagsåpne butikker ønsker Frp at det skal være gratis å ferdes gjennom bommen og gratis å parkere på kommunale parkeringsplasser i jula. Dette er tiltak Frp mener vil spre korona-julehandelen utover hele byen og gjør shoppingen tryggere. Foto:

Frp foreslår fri ferdsel gjennom bommen og gratis pårkering i jula

Abonnement
FORTSATT FORBEDRINGSPOTENSIAL: Mona Bråten (t.v.), Inger Ljøstad og Inger-Lise Kristiansen tok en tur ut på parkeringsplassen til Tveita senter for å se hva som gjenstår å gjøre for å få full pott av rådet. (Foto: Torleif Støylen.) Foto:

Skryter av sentret: Nå er handleturen blitt enklere også for Inger-Lise

Abonnement
SMAL VEI: Det er ikke vanskelig å se ut fra dette bildet at parkeringen i Edvard Munchs vei på Ellingsrud skaper farlige situasjoner. Det går ganske enkelt ikke to biler i bredden. Men nå er det bestemt at det skal bli parkering forbudt, og beboerne ser nå fram til at skiltene skal komme på plass. Foto:

Parkering forbudt på Ellingsrud

Abonnement
Dette er OBOS-blokka. (Ill.: OBOS/Code Illustrated Future) Foto:
OBOS-blokka tema på valgmøtet:

Hvor skal folk parkere bilen?

Abonnement
STORE PLANER: Tine og Johhny Ødegård har store planer for meieriet på Kalbakken, men hadde satt pris på en håndsrekning fra politikerne. Den hånda er bystyrerepresentant Pia Farstad von Hall (H)forberedt på å strekke ut. Foto:
Lang reisevei for meieriansatte:

Trenger parkeringsplasser

Abonnement
PÅ BEFARING: Ole-Jørgen Pettersen og Jørn Linnerud fra Bydel Grorud og beboere fra Vestbysletta viste representantene fra Bymiljøetaten trafikkbildet i Vestbyveien. Foto:
Bymiljøetaten var på befaring i Vestbyveien:

Naboene raser fortsatt over Tesla

Abonnement
TOM PARKERING: Mens parkeringsplassen ved Grorud togstasjon nærmest er tom er veien fylt opp med parkerte biler. Foto:
Tomme parkeringsplassen ved jernbanestasjonene:

Da Bane Nor innførte betaling, parkerte folk heller langs veien

Abonnement
NYE REGLER: Frp ser fram til å få innført nye regler parkerings-bransjen. Dette er et illustrasjonsbilde av en kommunal parkeringsvakt som her skriver ut høyst lovlige bøter. Foto:

Skal stoppe «parkerings-haiene»

Abonnement
<strong class="nf-o-text--strong">FRUSTRERTE:</strong> Anne Grete Orlien i Ellingsrud vel og Bente Dørum på Ellingsrud Ridesenter går sammen og anmelder politiet for dårlig oppfølging i skilt-saken på Ellingsrud. Foto:

Nok er nok: Nå anmelder de politiet

Abonnement