Romsås IL

SAMLET PÅ ROMSÅS: Marte Vik Edvardsen, daglig leder Romsås IL, (f.v), Sissel Smeby, styreleder Romsås IL, Øystein Røssel Andersen, leder Fotballgruppa i Romsås IL, Sylvia Brustad, styreleder Norsk Tipping, Adnan Naeem, Romsås IL, Stian Seland, Fagsjef samfunnskontakt Norsk Tipping, Magne Brekke, Generalsekretær Oslo Idrettskrets.

Styrelederen i Norsk Tipping tok turen til Romsås: – Sender et sterkt signal

FEIRER ÅRETS ILDSJEL: Ettersom Adnan Naeem ble kåret til årets ildsjel, ønsket SF Grei å gi ham og Romsås IL en gave de sårt trengte. Nemlig en hel dag på kunstgressbanen. Uten snø og is samlet både fotballspillerne og trenerne seg for en cup-dag med vafler, frukt og diplomer.

Støtte fra naboklubben: Romsås IL og årets ildsjel tok over OBOS-hallen hele lørdagen

Abonnement
– NÅ KAN ARBEIDET BEGYNNE: Generalsekretær Magne Brekke i Oslo Idrettskrets hadde med seg 300.000 kroner øremerket nytt klubbhus på Romsås.
Kommentar:

Gratulerer, Romsås

FEST PÅ ROMSÅS: Torsdag ettermiddag gjorde Romsås IL stas på Adnan Naeem som nylig stakk av med prisen Årets ildsjel. Det ble feiret med kaker, taler og etterlengtede midler til prosjektet med utbygging av et klubbhus på Romsås.

Kakefest og pengedryss: Romsås IL og Adnan fikk 400.000 kroner

GAVE TIL HELE IDRETTSLAGET: SF Grei gir bort Greihallen en hel dag i gave til Adnan Naeem og medlemmene i Romsås IL. Her med Asgeir Moripen (f.v), Adnan Naeem, Tove Godø og Øystein R. Andersen (Foto: Andreas Heisholt).

SF Grei med fin gave til Adnan og Romsås IL: Låner bort hallen til Romsås IL en hel dag

Adnan Naeem, Romsås IL
Se bildene fra Idrettsgallaen

Adnan Naeem fra Romsås er kåret til Årets ildsjel for 2023

– Dette er helt rått, et stort løft for Groruddalen og Oslo

TOTALT OVERRUMPLET: Adnan Naeem befant seg plutselig i rampelyset da han i stedet for å dra på et politioppdrag ble stående ansikt til ansikt med en kameramann og Silje Norendal.

Adnan trodde han skulle på spesialoppdrag – i stedet ble han kåret til Årets ildsjel i Oslo

Abonnement
Romsas-Sommercamp-2023-1
Fotballfrelste brødre på sommercamp:

– Drømmen er å spille fotball på landslaget

Bildeserie
LYTTET TIL UNGDOMMEN: Fotballpresident Lise Klaveness var spesielt opptatt av å møte og prate med ungdommene i klubbene og høre deres synspunkter. Her står hun sammen med Kayleen (15), Salem (16) og Amal (15).
Loddet utfordringene blant dalens fotballklubber:

En president, en byråd og en ordfører på fotballtokt i Groruddalen

Abonnement
Kulturminister Anette Trettebergstuen (Ap) sier at regjeringen vil gi mer penger til bygging av nærmiljøanlegg i områder og bydeler med levekårsutfordringer. Det styrker nærmiljøene og forebygger ungdomskriminalitet. Her med leder Sissel Smeby i 50-års-jubilerende Romsås Idrettslag. Foto:

Regjeringen vil bruke mer på nærmiljøanlegg i utsatte områder

Abonnement
TO GENERASJONER TURN: Ellen Vera Haug (t.h.)blir rent rørt når hun ser at turngruppa hun var med å bygge opp fortsatt blomsterer. Nå er det Judith Tesfaghiorghis og de andre trenerne som tar arven videre. Foto: Ørjan Brage
Idrettslaget fyller 50 år:

Romsås i hjertet – hjertet i Romsås

Abonnement
KOSELIG MIMRESTUND: Vi tok turen til Bjørn Erik Johnsen som var blant dem som fikk i gang Romsås IL for 50 år siden sammen med dagens leder Sissel Smeby. Det ble mimring om fortid og noen høydepunkter gjennom årene, samt klubbens viktige funksjon for både idrett og samholdet i lokalmiljøet den dag i dag. På veggen bak øverst til høyre er det bilde av sønnen Erik Johnsen svevende gjennom luften. Gutten som seks år gammel satte utfor ganske krevende store Ravnkollbakken og siden tok OL-sølv i Calgary i 1988. Foto: Rolf E. Wulff

Romsås IL fyller 50 år – inviterer til stor fest på søndag

Abonnement
PÅ HJEMMEBANE: Sune Wentzel i velkjent stil på Bjøråsbanen på toppen av Romsås. Men dette var bare oppvarming før han gjenskapte drømmekastet på over 100 meter han utførte som 16-åring. Her står han midt på banen, men han gikk til den ene enden og sendte frisbeen over både fotballmålet og det høye gjerde i bakgrunnen. Foto:
Gjenskapte drømmekastet der alt begynte:

Frisbee-legenden fra Romsås tilbake på gamle trakter

Abonnement
PÅ LAG: Romsås IL og McDonald’s har inngått et samarbeid. Her er leder for fotballgruppa i Romsås IL, Øystein R. Andersen, sammen med Nisar Ahmed (restaurantsjef på Furuset), Maria Enger Male (restauranteier) og nestleder og trener i Romsås fotball, Adnan Naeem. Foto:
McDonald’s sponser jentesatsing:

Burgerhjelp til Romsås IL

Abonnement
FRUSTERTE: Sissel Smeby (f.v), Adnan Naeem og Øystein Andersen i Romsås IL er skuffet over tilstanden til kunstgresset på Bjøråsen. Foto:
Romsås IL vil ha utbedring av kunstgresset på Bjøråsen:

– Banen kan gi belastningsskader

Abonnement
KLUBBENS HJEM: Det er bare detaljer som gjenstår før klubbhuset på Humleby er ferdig pusset opp. Nå skal det bli mer åpent for medlemmene og bli klubbens faste holdepunkt. Sissels barnebarn Christian er også fornøyd med at klubbhuset fremstår i ny prakt. Foto:

Klubbhus i ny prakt

Abonnement
FORNØYD GJENG: Alle turnerne i Romsås turngruppe viste stolt fram litt av det de vanligvis driver med på treningene. (Fotos: Tom Evensen) Foto:

Akrobatisk juleshow
på Romsås

Abonnement