Romsås sykehjem

SAMMEN PÅ ROMSÅS ENN SÅ LENGE: Arild Ruus Simensen og kona Tove Haug kan nå bo rett ved hverandre på Romsås. Når sykehjemmet legges ned i mars 2023, kan de igjen ende opp et stykke unna hverandre. Foto: Caroline Hammer
Romsås sykehjem legges ned:

Tar kampen for kona og sykehjemmet til helse- og sosialutvalget

Abonnement
Jan Fossheim (innfelt) er ikke nådig med kommunikasjonen fra kommunen, og stiller spørsmål til hvorfor brukerutvalget ikke har blitt innkalt til egne møter. Foto:
Romsås sykehjem legges ned:

Svært skuffet over manglende kommunikasjon

FRYKTER KONSEKVENSER OM MOR MÅ FLYTTE: Runa Færøs mor har bodd på Romsås sykehjem i fem år, kun et steinkast unna Emanuelfjell der Færø har en søster med funksjonsnedsettelse. I dag kan både hun og en tredje søster enkelt besøke begge to samtidig. Færø er bekymret for hvordan hverdagen skal løses dersom moren ender opp på et sykehjem langt unna. Foto: Caroline Hammer
Romsås sykehjem legges ned i mars 2023:

– Det er uverdig å tvinge beboerne til å flytte

Abonnement
Det er ikke det minste rart at det er for mange sykehjemsplasser når det nesten er umulig å få plass. Lista må legges lavere, mener Rødts Mari Rise Knutsen i Grorud bydelsutvalg og Maren Rismyhr i Oslo bystyre. Foto:
Groruddalsdebatt:

– At Romsås sykehjem legges ned er et symptom på uverdig eldreomsorg

BEKYMRET FOR OMRÅDET: Maren Rismyhr (R, t.v.) og Mari Rise Knutsen (R) har forståelse for at Romsås sykehjem ikke oppfyller kravene, men er bekymret for de videre konsekvensene av å legge ned sykehjemmet. De frykter at lokalmiljøet vil miste en viktig samlingsplass når sykehjemmets kontrakt løper ut. Foto:

Enda et sykehjem legges ned. Det andre på to år

Abonnement
Foto:
Attendo Hjemmetjeneste:

Omsorg på din måte

ÅPENT HUS: Venstre-lederen lot seg imponere av åpenheten på Romsås sykehjem, her illustrert ved huskatten Tarzan som kom tuslende inn. Foto:
Trine Skei Grande besøkte Romsås sykehjem:

Imponert over nytenkningen

Abonnement
KLARE FOR JOBB: Første pulje av ungdommene som har fått sommerjobb i Bydel Grorud hadde sin første arbeidsdag forrige mandag. Foto:

Klare for arbeidslivet

Abonnement