Skog

Illustrasjonsbilde. Foto:

Planlegger storfelling av døde trær

VED UTSIKTSPOSTEN: Hans-Jørgen Skar er redd for at tiltaket med benker og åpne opp skogen mer ikke vil føre til at flere bruker området. Foto:

– Hogst i «Romsås-skogen» går utover det unike dyrelivet

Abonnement
EN MANN OG HANS RIKE: Håvard med boka, midt i «klasserommet» her med Trollvann i bakgrunnen ned til høyre. Foto:

Boka om Oslos flotteste klasserom

Abonnement
Unik fjellformasjon i fare! Høyt oppe i Grefsenåosen og bare et steinkast fra Grefsenkleiva finner vi en fjellformasjon som neppe har noe sidestykke noe annet sted i naturen rundt Oslo.  I en lengde på ca hundre meter finner vi ei langsgående «flenge» i den stupbratte fjellsiden. I denne går det en liten sti og fjellet henger som et tak over stien. Stien fører rett på uteliggerhytta til Harald Grande, og som nå er blitt et nyrestaurert kulturminne. Men planer om ny stolheis i Grefsenkleiva setter fjellformasjonen i fare for å miste sitt spesielle særpreg. Foto:

Unik fjellformasjon i fare

Abonnement
EVENTYR: Marius Nergård Pettersen forteller om de hemmelige hyttene. Legg merke til hytta på bildet - som hentet rett ut fra et eventyr. Foto:
Foredrag på Nordtvet bibliotek:

Stor interesse for hemmelige hytter

Abonnement
ET GODT MINNE: Erling Due Bergseth (29, t.h.) har hatt den mest fantastiske turen, og et godt minne for livet. (Foto: Himmeljegerne.) Foto:

Erling på ekspedisjon i Finnmark

Abonnement
Stolpejakt-kartet blir distribuert med avisa til alle abonnenter i dag, 10. mai. Bestill abonnement på Akers Avis Groruddalen. Det koster kun kr. 590,- for et helt år! <a class="nf-o-link" href="https://portal.groruddalen.no/minside/" target="_blank" rel="noopener">Registrer deg her.</a> Foto:

Stolpejakten er i gang

Abonnement
<strong class="nf-o-text--strong">UT PÅ TUR:</strong> Søstrene Hege og Stine Schultz Heireng på toppen av Grefsenkollen, et sted de har sovet i hengekøye flere ganger i løpet av 2016. Foto: Privat

Nominert til
årets villmarking

Abonnement
Helge Haakenstad (70) er aktuell med ny bok om Lillomarka. Foto:

Kjært barn…

Abonnement
KLATREMUS: Liv (3) havnet i klatretauet ved en tilfeldighet. Foto:

Populær klatrepark
blant små og store

Abonnement