Stovner kirke

Elise Gillebo Skredsvig har vært engasjert i menigheten siden 2019. Hun har bakgrunn som profesjonell sanger og er nå blitt sokneprest.

Bli bedre kjent med den nye soknepresten i Høybråten, Fossum og Stovner menighet

Under korsvandringen stoppet flokken på 13 steder av betydning for bydel Stovner.

En meningsfull vandring gjennom Stovner

Abonnement
STORSLAGENT: På søndag avsluttet bispevisitasen i Stovner kirke med gudstjeneste og visitasforedrag. Biskop Kari Veiteberg uttaler at hun har møtt utrolig fine og rause folk gjennom visitasen og vil takke for all
menneskelig varme hos ansatte, i menighetsrådet og i kirkelig fellesråd, i bydelen, på skolene, hos mennesker i andre trossamfunn, hos frivillige og andre som bidrar i kirken.

Biskop Kari Veiteberg kommer med utfordringer til Fossum, Høybråten og Stovner menighet

Abonnement
HYGGELIG BESØK: Biskop Kari Veiteberg hilste på absolutt alle som var på åpen dag i Stovner kirke. Det var et godt oppmøte, fine taler og mye god mat fra forskjellige deler av verden.

Bispevisitas-programmet er i full sving og årets tema er: Et større vi

Abonnement
SPENTE: Anett Jørgensen gleder seg til at biskop Kari Veiteberg besøker kirkene i Høybråten, Fossum og Stovner menighet neste uke. (Foto: Privat).

Kvinner og mangfold på planen når Høybråten, Fossum og Stovner menighet får besøk av biskopen

Abonnement
MUSIKALSK GJENG: Erlend Albertsen Basspace består av Simon Olderskog Albertsen (trommer og synth) (f. v), Erlend Olderskog Albertsen (kontrabass og saxofon), 
Ellie Mäkelä (bratsj, hardingfele og gitar), Egil Kalman (modulærsynth og kontrabass) og Adrian Løseth Waade (fiolin og piano).

Nå blir det jazz i Grorud samfunnshus og Stovner kirke

Abonnement
FEST: Slik så det ut første gang det ble arrangert barnefestival, i 2018. Foto:

Det blir magi og musikk på barnefestival

Abonnement
FAR OG SØNN: Opera-sanger Leif Jone Ølberg og faren Lars Bernhardt kommer til Stovner kirke som en del av turneen  «Å eg minnest». Foto:

Hjem til Stovner

Abonnement
KLAR FOR JAZZ: Henning E. Engh (t.v.) og Terje Andersson i Groruddalen Rotary Klubb forbereder seg til jazzkonsert i Stovner kirke. Foto:

Ny runde med Rotary-jazz

Abonnement
MESTERPIANIST: Grzegorz Niemczuk kommer til Stovner, for å tolke Grieg og Chopin. Det ser Stovner kirke fram til med stor ære. (Foto: presse.) Foto:

Polsk mesterpianist til Stovner

Abonnement
GOD STEMNING: Det var god stemning i Stovner kirke da Høybråten damekor og Benedicte Adrian hadde adventskonsert. Foto:

Gode naboer møttes
til adventssang

Abonnement
MED KORSET PÅ RYGGEN: Juanita Rajendram bar korset den siste bakken opp fra Stovner stadion til kirken. Bak ser vi et snødekt Romsås. Foto:
Fra Høybråten til Stovner:

Med korset på ryggen

Abonnement