Svømming

Dammen i Bjerkedalen park. Foto:

Fraråder bading i Bjerkedammen

Abonnement
STUPER UTI DET: Sunniva Holmås Eidsvoll (SV, f.v.), byrådsleder Raymond Johansen (Ap) og rektor på Sommerskolen, Ewelina Knutsen, gleder seg over at de allerede ser effekten av mer intensivopplæring. Andelen barn som er svømmedyktige er snart tilbake på 2019-nivået. Foto: Caroline Hammer

10.000 har fått ekstra svømming i sommer

Abonnement
GULLGLIS: Grorud-jenta Celina Pham hadde all grunn til å glise etter at hun i pinsen gikk til topps i 14-årsklassen under ÅM på Lambertseter. Foto:

Svømme-talentet Celina til topps i ÅM

Abonnement
IKKE VANN I BASSENGET: Afshan Rafiq (H) synes det er synd at det ikke er vann i bassengene, som kunne ha blitt brukt til å gi nødvendig svømmeopplæring. Foto:
Svømmeundervisningen satt på vent:

– Svømming er livsnødvendig

Abonnement
GØY AT DET ER FULT: Mari Rise Knutsen (Rødt, t.v.) og Maren Rismyhr (Rødt) synes det er gøy at alle seks ukene med kurs er fulle allerede. Foto:
Gratis svømmekurs på Romsås bad:

– Livsnødvendig å kunne svømme

Abonnement
KREVER SVAR: SK Speed føler seg urettferdig behandlet og får ikke trent i basseng som andre svømmeklubber i Oslo-området. Foto:
Debatt:

– Forskjellsbehandler byens svømmeklubber

SLIK BLIR BADET: Det midlertidige badet på Økern skal etter planen stå ferdig på sensommeren i år. (Ill: Nuno Arkitektur/Kultur- og idrettsbygg Oslo KF.) Foto:

Midlertidig bad på vei: Økernbadet ferdig tegnet

Abonnement
I FARTA: Eva Isabel Erbe fikk opp tempoet under Nordisk mesterskap på Færøyene. Det endte med to sølvmedaljer og en fjerde- og en femteplass for SK Speed-svømmeren. (Foto: Øyvind Thorsen/Vestpress.) Foto: Øyvind Thorsen/Vestpress

Eva klinte til med to sølv i nordisk mesterskap

Abonnement
MÅLER MUSKLER: Jenny Steinum (t.h) svømte først i mål, og Purvi Kumari tre sekunder etter klubbkameraten sin. Foto:

Svømmere i høygir under Speed Open

Abonnement
ØNSKEREPRISE: Sånn så det ut under Svømme- og aktivitetsdagen i fjor. I år er det også meldt strålende vær med solskinn fra blå himmel. Foto:
Svømme- og aktivitetsdagen lørdag:

Lek og moro … på land og i vann

Abonnement
ÅRETS BADE-HØYDEPUNKT: Lørdag klokka 11.30 går svømmedagen av stabelen. Vel møtt. Foto:
Svømmedagen lørdag 25. august:

Gratis svømmeknapp

PÅ RAD OG REKKE: Under åpningsseremonien på fredag hadde alle lagene en svømmer som representerte sin klubb. Foto:

Speed leverte på hjemmebane

Abonnement
KLAR FOR TANGO: På lørdag skal Grunde Myhrer danse tango med sin dansepartner Ewa Trela, før fellesdansen byr på jive. (Foto: TV2) Foto:

Fra butterfly til Paso doble

DIN TUR: Disse barna tok svømmeknappen ved badedammen på Grorud i fjor. I år kan det bli du som svømmer deg til 25-metersmerket. Foto:

Lørdag er den store svømmedagen

Abonnement
FLINKE: Disse barna tok lørdag svømmeknappen ved badedammen på Grorud. Foto:

16 hardhauser tok
svømmeknappen

Abonnement
KLARE: Ole-Jørgen Pettersen (Bydel Grorud), Kristian Austveg (SK SPeed), Øystein Kielland (Akers Avis Groruddalen) og Tore Wilhelmsen (Varg) er klare for den store svømmedagen ved Badedammen på Grorud. Kommer du? Foto:
Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

– Bli med og svøm

Abonnement
PAUSE FRA BARNEHAGEN: Svømmeinstruktør Pietro Mellado fra Oslo Idrettslag Svømming lærer her Ibtsam (5) å føle seg komfortabel i vannet. Foto:

– Barn må lære seg
å svømme tidligere

Abonnement
FÅR SVØMMEOPPLÆRING: Wali og Sarawit er to av over 5000 elever som får svømmeopplæring som en del av Sommerskolen. Skolebyråd Anniken Hauglie (H) mener det er et livsviktig tiltak. Foto:

Lærer å svømme på Sommerskolen

Abonnement