Valgkamp

TETTERE BÅND: Høyres ordførerkandidat, Saida Begum, ønsker bedre kollektiv-forbindelse på tvers av Groruddalen. Her med statsminister Erna Solberg i forbindelse med en dør-til-dør-runde på Hellerud mandag ettermiddag. Foto:
Høyre frir til Groruddalen:

Statsministeren fra dør til dør på Hellerud

Abonnement
KLAR BRAKKE: Utenfor sydveggen til Tveita- senter - rett bortenfor utekafeen, finner man et av forhåndsstemmelokalene i Bydel Alna, Den andre brakka er plassert utenfor Furuset senter. Hellerud videregående skole til venstre. Foto:

Nå kan du avgi forhåndsstemme

Abonnement
TROR PÅ ÆRLIGHET: Raymond Johansen er bekymret for populister og et råere debattklima. Han håper og tror motgiften er mer ærlighet og tillit mellom politikere og velgere. Foto:
Hvem treffer blink i Groruddalen - Raymond Johansen (Ap):

Føler han presset?

Abonnement
HVOR ER DET PLASS? Frps Vidar Haugan og Aps Anders Røberg-Larsen er klare for en månedslang valgkamp. Spørsmålet er bare hvor i alle dager det er plass til dem på Grorud. Foto:

Leter etter plass til valgkampen

Abonnement
SOMMERFAVORITT: For Hanna E. Marcussen blir ikke sommeren den samme uten jordbær og reker. Avisa kunne by på førstnevnte. Foto:
Hvem treffer blink i Groruddalen? - Hanna E. Marcussen (MDG)

Kaster i medvind

Abonnement
Foto:
Hvem treffer blink i Groruddalen? - Aina Stenersen (Frp)

Finstiller siktet

Abonnement
VALGKAMPENS HETE: Høyres byrådslederkandidat hanket inn 16 poeng, men selv påstår han at han traff midt i da ingen fulgte med. Så da gjenstår det vel bare å se under kommunestyre- og fylkestingsvalget 9. september om det ble fullt hus eller ikke. Foto:

Treffer han blink i Groruddalen?

Abonnement
GIR SEG IKKE: Målinger viser at Venstre ligger under sperregrensa, men partileder Trine Skei Grande og nestleder Ola Elvestuen gir seg ikke. De peker på viktigheten av at store prosjekter får plass øst i byen - og løfter fram kollektivsatsingen. For Venstre er T-bane til Ahus viktig, så fremt som symbolbygg. Foto:
VALG 2017:

– De beste prosjektene må ligge øst i byen

Abonnement

SKAL GI DEM INN: I hagen til 5. kandidat Maren Rismyhr på Ammerud møttes partileder Bjørnar Moxnes, 2. kandidat Seher Aydar og 3. kandidat Mari Eifring til en prat om Rødts politikk og kampen om en plass på Stortinget. De ønsker å riste litt i de faste rammene, og mener det er på tide å legge til en ny farge i partispekteret på tinget.
 Foto:
VALG 2017:

Vil riste i de faste rammene

Abonnement
Foto:
Hyllet som en konge

Slik skal Raymond tukte Fabian

Abonnement