Veitvet skole

GLADE FOR MANGFOLD: Omtrent 25 personer bidro gledelig til at prideflagget nå er malt på Veitvet skole (Foto: Gunhild Kilde).

Prideflagg malt på Veitvet skole: – Fint at alle kan føle seg inkludert

Abonnement
VEITVET SKOLE

Gi Veitvet skole tilbake til elevene og lærerne

(f.v) Herman N. Røe, Ronja Sjøvoll og Cassandra Palacies. Foto: Mina Wathne
Kvinnedagen på Veitvet:

– Jeg har et ansvar

Abonnement
TIL TOPPS: Veitvet-guttene Benjamin Huskovic (14) og Mohammad Elsanov (14) gikk seirende ut av fredagens finale i International Language Competition (ILC). Foto:

Veitvet-gutta sikret språk-seier i siste liten 

Abonnement
VEITVET SKOLE: På Veitvet skole er sykefraværet blant lærerne så høyt at de ikke har kapasitet til å ha alle elevene på skolen. Fra og med torsdag av og ut kalenderåret blir det hjemmeskole for elevene på 5. til 10. trinn. Det forteller rektor Tore Hoem Aa. Foto:

Veitvet skole har høyt sykefravær blant lærerne – elever sendes hjem

Abonnement
UTROLIG KULT: Rektor Tore Hoem Aa (f.v.), femteklassingene Mohammed og Emilie og Stian Kilde Aarebrot i Veitvet FAU er sikre på at det nye lekeområdet på Veitvet skole vil oppleves som veldig kult når det blir ferdig. Foto:

Blir dette Oslos kuleste skolegård?

Abonnement
PERLEVENNER: Riham (6, t.v.) og Judith (5 1/2) har ikke kjent hverandre veldig lenge, men har allerede rukket å bli gode venner. Foto:

I dag begynner de på skolen

Abonnement
NYE LEKEAPPARATER I VENTE: Vera (11),  Frøydis (11), Emma (11), Jairah (11) og Aksheiy (11) kan nå juble over at de endelig får et lekeanlegg som passer for mellomtrinnet. Her sammen med Stian Kilde Aarebrot fra FAU og assisterende rektor Katrin Meløy på Veitvet skole Foto:

Veitvet-foreldre har samlet inn 600.000 kroner til parkouranlegg

Abonnement
FEIRER PÅ VEITVET: Steffen Andersen og Kjersti Misje Østbakken ønsker å høre korpset i Veitvets gater igjen på 17. mai, og har derfor stått på for å få dette til. Sist de sto utenfor Veitvet skole med flagg jublet de for borgertog-comeback. Nå er det at nærmiljøet kan samles på tradisjonelt vis som gleden er rettet mot. (Fotos: Bjørn Eirik Østbakken). Foto:

Veitvet gjør 17. mai-comeback

Abonnement
SER TILBAKE TIL VEITVET: Marit Johansen (t.v.), Tone Longo og Nils-Jørgen Kjærnet kom til Veitvet skole for å mimre. Nå skal minnene fra oppveksten og tiden på Veitvet skole bli et historisk hefte. Foto:

Tilbake til Veitvet for å hente fram gamle minner. Snart kommer et historisk hefte

Abonnement
STOR ÆRE: Karen Kate Tejano (16) og elevrådsleder Maria Halmø Jahr (15) setter pris på å få snakke foran alle på Veitvet. Foto:

Holdt tale sammen

Abonnement
LÆRERIKT: Siviløkonomene Terje Mollestad og Siri Farstad lærte engasjerte ungdom på Veitvet om personlig økonomi. Foto:

Ungdommen fikk
styr på økonomien

Abonnement
SPENT GJENG: Fato Fadera Camara (15), Iman Khagani (16), Bryanna Danielle Santos Bayona (15), Seyed Ghobadi (16), Abdelkader Inbumallan (15), Lokman Boukoulo (16) og Edem-Mariam Bekir (16) har hatt mange fine stunder sammen i tiden de har øvd til showet. De gleder seg til å opptre og få fram budskapet i årets tema. Foto:

Dette er kandidatene
på Veitvet-dagen

Abonnement
STOLTHET: Byens nye ordfører, Marianne Borgen (SV), er fra Veitvet. Det får beboerne til å være stolte. Her møter ordføreren Per Jahr og Willy Friis. Foto:

Ordføreren kom hjem til Veitvet. – Ville ikke vært oppveksten her foruten

Abonnement
GODE NYHETER: Byråd Guri Melby kom med nyheter som gir håp om en tryggere skolevei på Veitvet. Fredag møtte hun Jon Sandven (t.v.), Tor Kristian Birkeland, Lina Rønningen og Thor Møkkelgjerd i aksjonsgruppa.
 Foto:

Trolig trailer-forbud til høsten

Abonnement
POPULÆRT BESØK: Elevene flokket seg rundt den blåkledde statsministeren - som tok det hele med et smil.
 Foto:

Erna om Veitvet skole og beredskapssenter: – Får ikke konsekvenser

Abonnement
UTÅLMODIG: SVs Marianne Borgen mener byrådet somler med å stenge Veitvetveien for tungtrafikk. Nå krever hun fortgang i saken. Foto:
Vedtok stenging:

Fortsatt dundrer trailerne ned Veitvetveien

Abonnement
BRÅKMAKER: Politihelikopteret kan bli et problem for elever på Veitvet skole. Foto:

Forventer støy-hensyn på Veitvet

Abonnement
KAN FÅ STØY-PLAGER: Nye Veitvet skole risikerer å havne midt i landingstraseen for politiets helikoptre. Foto:
Opposisjonen om støyen:

–  Elendig planlegging

Abonnement
INGEN PLAN B: Assisterende direktør i Utdanningsetaten Kjell Richard Andersen sier de har tatt høyde for støy fra Østre Aker vei og Alnabruterminalen, men ikke for helikopterbasen til politiet. Foto:

Har ikke tatt høyde for helikopter-base

Abonnement