ULYKKESSTEDET: Her på Østre Aker vei ved Bedriftsveien (Kalbakken), skjedde ulykken som politiet nå ønsker tips om.
ULYKKESSTEDET: Her på Østre Aker vei ved Bedriftsveien (Kalbakken), skjedde ulykken som politiet nå ønsker tips om. FOTO: Caroline HammerBilde 1 av 1

Politiet ønsker tips om motorsykkel-ulykke på Kalbakken

Onsdag 14. juni cirka klokka 07 på morgenen fikk politiet melding om en motorsykkelulykke på Østre Aker vei ved avkjøringen til Bedriftsveien. Motorsyklisten ble hardt skadet i ulykken, og er fortsatt innlagt på sykehus.

Politiet etterforsker saken og ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha sett noe i tidsrommet før, under eller etter ulykken.
Har du informasjon i saken eller befant deg i området i det aktuelle tidsrommet oppfordres du til å ta kontakt med politiet. Eventuelle tips, videoer eller bilder kan sendes til politiet via deres nettsider, alternativt kan du ta kontakt på telefon 02800.

Trafikkuhell av ulik grad

Tirsdag morgen meldte operasjonssentralen om en ulykke på E6 inngående ved Furuset. Kollisjonen skal ha involvert en bil og en lastebil. Ambulanse ble også tilkalt, men politiet meldte at det trolig ikke var noen alvorlige personskader. Etter litt tid ble kjøretøyene flyttet ut av veien, og enda litt seinere kunne landets mest trafikkerte vei igjen åpnes som normalt.
Avslutningsvis er det også verdt å nevne en hendelse mandag kveld, der fire turister forvillet seg inn i Festningstunnellen på el-sparkesykler. Det oppsiktsvekkende var at da politiet rykket ut, fant de at den ene fyren som hadde fulgt GPS’en på ville veier, var ingen ringere enn den amerikanske artisten Lil Nas X som hadde landeplagen «Old Town Road» for noen år siden. De fire elsyklistene beklaget navigeringsuhellet, melder TV 2, og politiet opprettet heller ingen sak på forholdet.