En tenåring ble funnet med stikkskader ved Grorud busstasjon fredag kveld.
En tenåring ble funnet med stikkskader ved Grorud busstasjon fredag kveld. FOTO: Øystein KiellandBilde 1 av 4
Det er usikkert hvor selve hendelsen skjedde fredag kveld, da en ung gutt ble knivstukket på Grorud. Politiet har sperret av et område også ned mot t-banestasjonen. Han ble funnet oppe ved busstasjonen.
Det er usikkert hvor selve hendelsen skjedde fredag kveld, da en ung gutt ble knivstukket på Grorud. Politiet har sperret av et område også ned mot t-banestasjonen. Han ble funnet oppe ved busstasjonen. FOTO: Øystein KiellandBilde 2 av 4
SIKTET FOR DRAPSFORSØK: En 17-åring ble knivstukket på Grorud og nå er en jevnaldrende gutt siktet for å ha forsøkt å drepe ham.
SIKTET FOR DRAPSFORSØK: En 17-åring ble knivstukket på Grorud og nå er en jevnaldrende gutt siktet for å ha forsøkt å drepe ham. FOTO: Øystein KiellandBilde 3 av 4
En tenåring ble funnet med stikkskader ved Grorud busstasjon fredag kveld.
En tenåring ble funnet med stikkskader ved Grorud busstasjon fredag kveld. FOTO: Øystein KiellandBilde 4 av 4

Person pågrepet etter knivstikkingen på Grorud. Tilstanden til den skadde er alvorlig, men stabil

Fredag kveld ble en person funnet hardt skadet ved busskuret på Grorud busstasjon. En person er i natt pågrepet etter hendelsen, og politiet utelukker ikke flere pågripelser.

Dette opplyser politiet på X.

Det var rett etter klokka 20 fredag kveld at politiet fikk melding om en skadet person, en ung gutt i tenårene, rett ved busskuret på Grorud busstasjon.

Politiet rykket ut med store ressurser.

Gutten fikk umiddelbar behandling, ambulanse kom hurtig til stedet og fraktet den skadde til Ullevål sykehus. Det ble slått fast at det var snakk om en alvorlig skade.

Tenåring hardt skadet etter knivstikking på Grorud. Fraktet til Ullevål sykehus

Det er usikkert hvor selve hendelsen skjedde fredag kveld, da en ung gutt ble knivstukket på Grorud. Politiet har sperret av et område også ned mot t-banestasjonen. Han ble funnet oppe ved busstasjonen. FOTO: Øystein Kielland

Innsatsleder Steinar Bjerke uttalte til blant annet VG at han håper at vitner som har sett eller hørt noe om hendelsen, og som politiet ennå ikke har pratet med, vil kontakte politiet slik at de i første omgang kan finne ut hvor hendelsen fant sted. Politiet har så langt avhørt noen vitner, men kan ennå ikke gi noen detaljer av hva som har kommet fram. De går også gjennom overvåkningskameraer.

Det var stor aktivitet utover fredagskvelden, vi i lokalavisen observerte at politiet hadde et stort mannskap til stede og jobbet med undersøkelser både på t-banestasjonen, torget og ellers på Grorud for å sikre eventuelle spor.

Offeret ble funnet på selve bussholdeplassen ved busskuret, men det var ikke klart om det var akkruat der hendelsen skjedde.