åpen dag

UNIK: Rektor Arnfinn Stautland og Hellerud videregående har et unikt studietilbud.

Hellerud videregående er den eneste skolen i Oslo som tilbyr denne linja

Abonnement
EN AKTIV HVERDAG: Tømrer-elevene Markus Sørlie Hamang, Martin Wangen Johnsen, Fredrik Berg Larsen og Sherwin Trazo Ihapon er glad i en aktiv hverdag ute i frisk luft. Foto: Mina Wathne
Åpen dag på Hellerud:

Tømrer med skøyter på beina

Abonnement
POPULÆRE VIDEOER: Aldri før har mobilen vært mer velkommen i klasserommet enn i år. Katla Kronberg (f.v), Julie Holst og resten av elevene i Heste- og dyrefag med fordypning hest har laget introduksjonsvideoer av Natur videregående skole på TikTok ,og videoene har fått opp mot 74.000 visninger på de mest populære snuttene. Foto:

Natur vgs-elevene promoterer skolen gjennom TikTok-videoer – har 74.000 treff på én video

Abonnement
VELKOMMEN: På tirsdag er det åpen dag på Bjerke videregående skole. I motsetning til mange andre skoler som rigger i stand show og konserter, håper Bjerke å overbevise 10. klassingene ved å vise fram skolens mange styrker, som elevmiljø og kompetente ansatte. Her med elevene Hajira Khan (t.v, 18) og Mathea Klatran (17). Foto:
Åpen dag Bjerke videregående skole:

Skal sjarmere og overbevise ved å by på seg selv

Abonnement
Jonis Josef har sjekket ut F21 i forbindelse med «åpen dag», som går av stabelen i dag – digitalt. Foto:
Digital «åpen dag»:

Jonis Josef viser fram F21 i dag

Kjell Ove Hauge, 
Rektor Kuben vgs. Foto:
Rektoren på Kuben:

– Velg yrkesfag!

STARTET EGEN BEDRIFT: Finansansvarlig Amin Saidi (19), kommunikasjonsansvarlig Evelyne Citesetse (17) og daglig leder Yasmin Belhady (17) har startet bedriften «Baddie LuxMakeup» sammen. Nestleder Nada Hassan (19) var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto:
Åpen dag – Stovner videregående skole:

– Et hav av valgmuligheter

HERJET: Eddy & Zino er elever i 3. klasse på Hellerud og nyter naturligvis mye respekt på skolen. At de også rapper og står for showet under skolens åpen dag-arrangement gjør ikke tvillingene mindre populære. Foto:
Åpen dag – Hellerud:

Kronet rekordkvelden med festival-stemning

POPULÆRT: Elvebakken videregående skole er en av Oslos mest populære skoler, og jobber iherdig for å nettopp være det. Nytt fra og med neste år av er Frisør, blomsterdekoratør, interiør og eksponeringsdesignfaget. Her med Amir Ali Chegeni og frisør Wisam Amer. Foto:
Åpen dag – Elvebakken:

Vil være en del av gode løsninger for fremtiden

FAGLIG FOKUS: Venninnene trives godt på F21, men med lange dager er det godt med en pust i bakken i skolens kantine. Foto:
Åpen dag – Fyrstikkalleen:

– Alle vil ha toppkarakter

FORTALTE OM TILBUDENE: Mens representanter fra Østmarka marsjklubb fortalte om klubben, forklarte Elisabeth Simonsen litt om hvordan ting fungerer og hva slags ordninger bydelen har. Foto:
Åpen dag på Stovner frivilligsentral:

Samlet fritidstilbudene på Stovner

Abonnement
TRIVES: Mathilde Jørgensen og Alime Deniz Ølcek stortrives på Bjerke videregående skole. Foto:
Åpen dag - Bjerke videregående skole:

Godt miljø på Bjerke

Abonnement
STOR INTERESSE FOR HEST: Marie Mørch Meyer (17), Mathea Gren (17), Ingunn Myhre Pedersen (17) og Julie Østgaard (17) setter stor pris på å kunne kombinerer hobby med skole. Her sammen med hesten Vinnie. Foto:
Åpen dag – Natur videregående skole:

– Får litt avveksling i skolehverdagen

Abonnement
MORSOM LINJE: Førstehjelp er noe av det jentene lærer om på Hysk-linja, og i den forbindelse møtte Hedda Berg Sandslett (16) alle som besøke skolen med et påsminket åpent sår i ansiktet. Her står hun sammen med Nora Stormyhr (16). Foto:
Åpen dag – Kuben videregående skole

– Her er det mange fordeler

Abonnement
- ALLE BØR VELGE HELLERUD... er den klare oppfordringen fra Farista Boyan og Shaimae Bojiri, som viste fram biologifaget på åpen dag. Foto:
Åpen dag - Hellerud videregående skole:

Rom for ambisjoner

Abonnement
<strong class="nf-o-text--strong">TEKNOLOGILINJA</strong>: Eduard Ekeheien og Oda Stuestøl viser stolt fram forretningsideen sin. Foto: Martine Myhre
Åpen dag - Kuben videregående skole:

Teknologi er gøy

Abonnement
«Som de fleste på deres alder kjenner Victoria, Kaja og Naja på presset av å ta riktig valg. For denne generasjonen som ofte blir kalt «generasjon prestasjon», er det viktig å kunne alt og være best i alt» Foto:
Åpne dager på videregående skoler

Valgets kval

Abonnement
TID TIL DYR: Isabel Heggedal (16, f.v.), Anna Maria Sørensen (16) og Vilde Tunheim (16) synes det er stas å kunne bruke mye av skoletiden til å være i aktivitet og sammen med dyr. Foto:
Åpen dag – Natur videregående skole:

Limes ikke fast til skolebenken

Abonnement
VISJONER: Lukas Fuglerud (16) og Adrian Nilsen (16) går første året på Kubens bygg- og anleggslinje. For tiden bygger de en lekestue. Foto:
Åpen dag – Kuben videregående skole:

Bygger for fremtiden

Abonnement
TRIVES: Kawtar Beujmai (18, f.v.), Solfrid Skaret (18) og Caroline Sem (18) synes det er flott at Elvebakken videregående skole er en smeltedigel av elever som kommer fra alle byens kanter. Foto:
Åpen dag – Elvebakken videregående skole:

Her møtes øst- og vestkant

Abonnement