Årets ildsjel

FEIRER ÅRETS ILDSJEL: Ettersom Adnan Naeem ble kåret til årets ildsjel, ønsket SF Grei å gi ham og Romsås IL en gave de sårt trengte. Nemlig en hel dag på kunstgressbanen. Uten snø og is samlet både fotballspillerne og trenerne seg for en cup-dag med vafler, frukt og diplomer.

Støtte fra naboklubben: Romsås IL og årets ildsjel tok over OBOS-hallen hele lørdagen

Abonnement
– NÅ KAN ARBEIDET BEGYNNE: Generalsekretær Magne Brekke i Oslo Idrettskrets hadde med seg 300.000 kroner øremerket nytt klubbhus på Romsås.
Kommentar:

Gratulerer, Romsås

FEST PÅ ROMSÅS: Torsdag ettermiddag gjorde Romsås IL stas på Adnan Naeem som nylig stakk av med prisen Årets ildsjel. Det ble feiret med kaker, taler og etterlengtede midler til prosjektet med utbygging av et klubbhus på Romsås.

Kakefest og pengedryss: Romsås IL og Adnan fikk 400.000 kroner

GAVE TIL HELE IDRETTSLAGET: SF Grei gir bort Greihallen en hel dag i gave til Adnan Naeem og medlemmene i Romsås IL. Her med Asgeir Moripen (f.v), Adnan Naeem, Tove Godø og Øystein R. Andersen (Foto: Andreas Heisholt).

SF Grei med fin gave til Adnan og Romsås IL: Låner bort hallen til Romsås IL en hel dag

Adnan Naeem, Romsås IL
Se bildene fra Idrettsgallaen

Adnan Naeem fra Romsås er kåret til Årets ildsjel for 2023

– Dette er helt rått, et stort løft for Groruddalen og Oslo

ÅRETS ILDSJEL: Zahra Hassan Jama ble tirsdag gratulert av BU-leder Rashid Nawaz (Ap) for den innsatsen hun har lagt ned.

Stovners ildsjelpris: Zahra har lært kvinner å sy i fem år

TOTALT OVERRUMPLET: Adnan Naeem befant seg plutselig i rampelyset da han i stedet for å dra på et politioppdrag ble stående ansikt til ansikt med en kameramann og Silje Norendal.

Adnan trodde han skulle på spesialoppdrag – i stedet ble han kåret til Årets ildsjel i Oslo

Abonnement
ILDSJEL TIL ILDSJEL: May Martinsen har jobbet på Spar Stovner i over 25 år. For henne betyr det å være ildsjel på Stovner at man bidrar i sitt lokalsamfunn.
 Foto:
Stovner bydel leter etter lokale helter:

En bauta i lokalsamfunnet

Abonnement