Bjerkedalen park

Bjerkedalen park.

Blir vi lurt?

GJENÅPNET: Fra venstre BU-leder Lars-Erik Fuglesang, eier og daglig leder Martin Tærud, senior og pappa Øivind Tærud, bror og sønn Adrian Tærud, og helt til høyre seksjonssjef i driftsavdelingen i Bydel Bjerke, Ingrid Lilleberg. Bjerkedalen borettslag speiles i kafeens vinduer. Foto:

Paviljongen åpnet i Bjerkedalen park

Abonnement
FLOTT KART: Forfatterne Sidsel Andersen og Rainer Stange her med boka og kartet som viser bekkeløpet fra skog til fjord.
 Foto:

Bok om Bjerkedalen park

Abonnement
NÅ ÅPNER VI: 7. november åpner nye Paviljongen kafé i Bjerkedalen park. I spissen står driftsleder David Adampour (foran), daglig leder Ariel Hallen (f.v.), initiativtaker Reyno Gallaza Monjuan, yogalærer Imre van Kraalingen og ansvarlig for digital profil, Martin Fjeld. Foto: Aurora Brekke

Nå åpner ny kafé i Bjerkedalen park

UTEKONSERT: 300 barn fra barnehagene i Bydel Bjerke sang for både store og små. Foto:

300 barn sang for sommeren

Abonnement
VINNER: Bjerkedalen park fortsetter å høste inn priser. Denne gangen for «Norges beste uterom». Foto:

Bjerkedalen park er
Norges beste uterom

Abonnement
REDD FOR BAEVANNET: Tharan Fergus og Hege Flesje i Vann- og avløpsetaten redegjorde for badevannskvaliteten i Bjerkedalen park. Den er ikke bra, og de er redd for at det aldri vil bli godt nok til å kunne bade der. I tillegg snakket de om Årvolldammen og planene der.
 Foto:

Bading lite trolig
i Bjerkedalen park

Abonnement
SLAPP UT FISK: Det var i oktober 2013 byråd Bård Folke Fredriksen satt ut Folke-ørreten i Bjerkedalen park. I år kan man ikke bade der, og det yrende dyrelivet er forsvunnet.
 Foto:

– En brukspark

Abonnement
SKUFFET OG LEI: Årvoll-beboer Terje Marti har vokst opp rett ved Bjerkedalen park. Han og datteren Tuva (4) synes det er leit at de ikke kan ta i bruk den nye badedammen og at sandstranda bare skal være til pynt.
 Foto:
Tuva (4) får ikke bade i Bjerkedalen park:

Badedrømmen «rett i dass»

Abonnement