Frimerker

ETTERTRAKTET MERKE: Når man selv heter Wulff er selvsagt Royal Wulff en artig kuriositet  å ha i samlingen sin.

Kongelig Wulff på frimerke

BEHOLDER FRIMERKETRADISJONER: Så lenge det er interesse for julefrimerker, skal frimerkedirektør i Posten, Halvor Fasting, sørge for at de fortsatt blir utgitt. Her ser vi ham med fjorårets julefrimerker i forbindelse med at Akers Avis Groruddalen hadde en prat med ham for å markere 50 år med julefrimerker. Foto: Rolf E. Wulff

– Så lenge det er interesse, fortsetter vi å gi ut julefrimerker

Abonnement
FRIMERKELYKKELIG FIRKLØVER:Frimerkedirektør Halvor Fasting (f.v.), daglig leder i Stringray, John Arne Breivik, konstituert direktør i Norges Forskningsråd, Christina Abildgaard og gründer Esben Beck viser fram frimerket med Stingray som ble offisielt lansert i de nye lokalene til selskapet i Stålfjæra 26. Samtlige ansatte i firmaet var invitert til begivenheten. Foto: Rolf E. Wulff

Laseren fjerner lakselusa omtrent like raskt som et menneske blunker

Abonnement
ET FRIMERKELIV:Han har samlet frimerker i 60 år og hatt frimerker som jobb i 18. Det har gjort Åge Salin ved Skanfil Auksjoner A/S til en av landets fremste frimerkeeksperter – og alltid med en pinsett i hånda! Foto:
Frimerkeeksperten fra Furuset

Verdivurderer halvannen mill. frimerker i året

Abonnement
SPENNENDE FRIMERKEAVSLUTNING:Det er alltid høytid blant frimerkesamlere i begynnelsen av november. Da legges tradisjonen tro årets siste utgivelser ut på salg, inkludert årets julefrimerker. I tillegg kan førstekonsulent i Posten, Lisbeth Aasbø, presentere årets diverse årssett i Postens frimerkeutsalg på Ulven. Foto:

Rock og julemarkeder avslutter frimerkeåret

Abonnement

EDEL ÅRGANG Teamleder Jorid Rekstad selger det meste innen frimerker ved Postens frimerketjeneste på Ulven - blant annet Norges første frimerke fra 1855.
 Foto:

Selger frimerkehistorie
på Ulven

Abonnement