Granittrock 2018

Video: Jaa9 + OnklP rundet av Granittrock

Video: Kenneth Engebretsen på GranittRock

Foto:

Kongene kom tilbake

Abonnement
Foto:

Video: Dumdum Boys på GranittRock

KLARE: Halvard Skeie Wiencke, Tor-Arne Vikingstad, Haley Shea og Lasse Lokøy er klare for å avslutte festivalsommeren på GranittRock. (Foto: Helge Brekke) Foto:

Klare for musikkfest

Abonnement
DANKER UT KOMPISENE: Unge Ferrari og Arif skapte magisk stemning under fjorårets Granittrock, men i år er det Philip Emilios tur til å skinne i rampelyset (Foto: Christian Bastiansen). Foto:

Lørdag: Skal gjenta fjorårets suksess

Abonnement
INGEN STJERNENYKKER: Mens andre kjendiser danser rundt i tv-ruta, trives Prepple best i garasjen. Unntaket er når det er tid for konsert, for da våkner beistet. Foto:
Dumdum Boys er klare:

Fra garasjen til Granittrock

Abonnement
SKAL EROBRE SCENEN: Kenneth Engebretsen har gledet seg lenge til å få stå på scenen under Granittrock, og på lørdag får han endelig sjansen- det kommer til å smelle når han entrer scenen. Foto:
Kenneth Engebretsens første Granittrock:

Lørdag: Skal fylle hjemmebanen

NEDTELLINGEN ER I GANG: Nå er det ikke lenge til festivalkoordinator Adelina Laiq og markedssjef Magnus Rønning kan ønske velkommen til Granittrock 2018. Foto:
Granittrock-arrangørene gleder seg:

Rigger seg til i steinbruddet

Abonnement
LEGENDARISK: Det går fortsatt gjetord om Dumdum Boys på Granittrock i 2006, en konsert som på mange måter la grunnlaget for den festivalen vi har i dag. Foto:
Dumdum Boys tilbake på Granittrock:

Nå smeller det igjen