Grorud flerbrukshus

Bildeserie
FAU-ene i Grorud bydel har gått sammen for å dele erfaringer gjennom jevnlige møter, og samarbeider også godt med bydelsadministrasjonen. Tanken er å lære av hverandre, snakke om utfordringene man har på de forskjellige skolene og jobbe sammen for å legge til rette for et godt oppvekstmiljø. Dette har blant annet resultert i et kjempearrangement i flerbrukshallen på Grorud. En åpen dag hvor over 40 utstillere presenterte seg for alle som ville vite mer om hvilke tilbud barn og unge kan benytte seg av i bydelen.

Sjekk alle tilbudene for barn og ungdom som ble vist fram i flebrukshallen. – Det handler om å skape et godt oppvekstmiljø

Abonnement
– VELKOMMEN: Frode Englund og Mikael Oguz ønsker alle innbyggerne i Grorud bydel velkommen inn i den nye flerbrukshallen. Foto:
Innbyggerne bestemmer i Grorud flerbrukshus:

Åpner hallen for «vanlige» folk

Miljøarbeider Julie Iversen (foran) og prosjektleder Anita Iversen sørget for at alle som kom til Åpen hall ble tatt godt imot og registrert. Foto:
Aktivitet i storstua:

Knallåpning for Åpen hall

KLAR: Idrettshallen står klar for ungdommene i Bydel Grorud. Foto:

Åpner hallen på fredag

Abonnement
TEST: Grorud-spillerne Geirald Meyer og Vetle Skåttun testet ut klubbens nye hjertestarter sammen med lederen for barnefotballen i klubben, Vilde Mollestad Rislaa. Foto:

Hjertestarter på Grorud

OFFISIELT ÅPNET: Marianne Borgen (SV) har offisielt åpnet Grorud Idrettsbarnehages nye lokaler i Grorud flerbrukshall. Foto:
Ordføreren besøkte Grorud:

Klippet snorer og møtte ungdom

Abonnement
TOMMEL OPP: Særdeles god stemning da avisa mandag formiddag samlet alle involverte aktører i det nye flerbrukshuset på Grorud. Både byggherre, bydelen, entreprenørene, barnehagen og idretten var enige i én ting – dette blir tipp topp! Foto:

Etter 50 år med halldrøm på Grorud er signalbygget endelig klart

Abonnement
P BEFARING: Denne uka kom administrerende direktør i KID, Eli Grimsby, avdelingsdirektør i KID, Merete Hoff og fungerende byrŒåd Vegar Andersen (Ap) pŒå besøk til nye Grorud flerbrukshus. Der ble de vist rundt av Sverre Corneliussen som er prosjektleder for entrepenøren HŒåndtverkskompaniet. Foto:

SE VIDEO: Rundet viktig milepæl – «Tett bygg» i Grorud flerbrukshus

Abonnement
STATUS: Slik ser klubbhuset ut mandag formiddag, men rivemannskapet utelukker ikke at hele rivingen kan være ferdig allerede denne uka. Foto:

Nå er rivingen i gang

Abonnement
Foto:
Første spadetak for Grorud flerbrukshus:

Fra sølepytt til storstue

Abonnement
DET GRAVES: Det er allerede grvd ut et stort område, men bunnplata er på 3.500 kvadratmeter og det er masse graving som gjenstår. Til høyre, ute av bildet, ligger den gamle elleverbanen som fremdeles er i drift. Foto:
Grorud flerbrukshus:

Gravingen er i gang

Abonnement
Nå kommer arbeidene i gang med byggingen av Grorud flerbrukshus. Foto:

Grorud flerbrukshus – nå skjer det!

HALL FOR ALLE: Slik har man sett for seg Grorud flerbrukshus, i dette tilfellet fra nordøst. Foto: Oslo kommune
«Ikke bare bane og dusj»:

– Flerbrukshus for alle

Abonnement
VILL JUBEL: Rashid Nawaz (f.v.), Eva Semmerud, Bjørn Hallme og Anders Røberg-Larsen har grunn til å smile. Endelig blir det bad på Stovner. Foto:
Byrådets budsjettforslag 2017:

Groruddalen i ekstase

Abonnement
PÅ BEFARING: Hovedtrener Richard Pedersen (f.v.) i Grorud IL tar her imot Grorud MDG ved BU-representant Jon Julius Sandal og lokallagsleder Bell Batta Torheim. Foto:

Krysser fingrene

Abonnement