Grorud skole

Nora (f.v), Marselius, Tansi og Marie.

Vi vil beholde læreren vår

GIR TIL REDD BARNA: På Grorud skole arrangerte 5. trinn vaffelsalg til inntekt for TV-aksjonen. Her med Anniken Storbrua (bak, f.v.), Mimi Opdal, Shan (10, foran), Isa (10) og Suehib (10).

Vaflene fløy ut da Grorud skole samlet inn penger til TV-aksjonen

Abonnement
c0fdcf7145615

Byrådslederen på hjemmebane 17. mai

DOBBEL DEBUT: Katrine Aam Svendsen kommer med nybakt gulrotkake. Det er den første kaka hun har bakt i 17-mai sammenheng for skolens skolekorps/drillkorps. Datteren Kaia (9) får en spesiell drilldebut i nasjonaldagssammenheng, da hun sammen med de andre drilljentene og korpset skal spille og drille for Svarttjern skole som fikk æren av å gå aller først i barnetoget i sentrum. Foto: Rolf E. Wulff

Debuterende kakebakst, drill og flaggheising

GODE NABOER: Svarttjern skole får følge av Grorud skoles musikkorps på Karl Johan. Foto: Tom Evensen

Orkesterplass for Grorud skoles musikkorps

BØSSEBÆRERNE OG KOMITEEN: I godt samarbeid ble det en vellykket aksjon på Grorud også i år. Her ser vi Ingrid Rødnes, Siri Bye, Stig Skjærstad og Gunnar Ulseth i komiteen, omkranset av bøssebærere. Foto: Rolf E. Wulff

Elevene bidro med kaker og bokmerker 

Abonnement
DELER SKOLEMINNER: Tone Buberg (t.h.) ga kofferten med minner fra egen skoletid til rektor Jenny Sundquist og Grorud skole. Foto: Martine Myhre
Tone Buberg med gave til Grorud skole: 

Koffert med 70 år gammel historie 

Abonnement
HØYTIDELIG TRADISJON: Flaggheising og nasjonalsangavspilling klokken 08.00 markerer at feiringen for alvor er i gang. Grorud musikkorps gjennomførte som alltid på perfekt vis. Foto: Rolf E. Wulff

Groruddalen i festrus – storslått tilbakekomst på nasjonaldagen

Abonnement
ELEVENES RUSKEN: Ebba (10), Sadia (9), Maximilian (9) og Enes (9) rydder og klargjør området mellom avishuset og Grorud skole før nasjonaldagen. Foto: Martine Myhre
Grorud-elevene rydder nærområdet: 

Siste innspurt før 17. mai

Abonnement
Grorud skole. Foto:

Flere klasser i karantene etter smitte på Grorud skole

Abonnement
SKIKKELIG GRØFT: Det er en betydelig lengde på grøfta som er gravd mellom Kafé Steinbra og Grorud skole. Foto:

Legger fjernvarme til Grorud skole

Abonnement
KLARE FOR ET NYTT SKOLEÅR: Jenny Sundquist (t.v.) og Mehwish Razi gleder seg til å treffe de nye elevene på skolen. Foto:
Grorud skole har ansatt miljøterapeut:

– Føler at jeg kommer til å trives

Abonnement
TID FOR FELLES SANG: Korpset avsluttet dagen i Bekkensten boligsameie og Vestbysletta borettslag, blant annet med «Ja vi elsker» sammen med resten av landet klokken 13.00. (Foto: Øystein Dahl Johansen) Foto:

Lang dagsmarsj for musikantene

Abonnement
MYE Å TENKE PÅ: Flaggborgen til Grorud skole gikk gjentatte ganger rundt Grorud kirke for å være helt sikre på at er på plass til den store dagen. Foto:
Grorud skole

Flagg-gjengen er klar!

Abonnement
LÆRERIK UKE: Elevene på 5. trinn på Grorud skole kan nå kalle seg Roald Dahl-eksperter. De har nemlig lært det meste som er å lære om den britiske forfatteren. Foto:
Bokuke på Grorud skole:

– Nå kan vi alt om Roald Dahl

Abonnement
SENDTE PENGER: Grethe Olsen var kjapp med å vipse penger til årets TV-aksjon da Jonas (11), Edvard (11) og August (8) ringte på. Foto:

Vippset penger til
TV-aksjonen

Abonnement
SMÅVÅT NASJONALSANG: Det kom fremdeles noen dråper da flagget ble heist og Grorud skoles musikkorps spilte nasjonalsangen - men de spilte umiddelbart bort siste rest av regnvær. Foto:

Tradisjonsrik feiring på Grorud

Abonnement
FEIRER HJEMME: Siden Grorud skole ikke skal gå i barnetoget i sentrum i år, skal Vanessa Hoxha (12), Anusanth Rajamohan (12), Maia Galand (12), Susanna Myklebust Hansen (12) og Martin Marsby Johnsen (13) gå i tog i nærmiljøet og spise så mye is de klarer på skolen. Foto:

Klare for hjemmefeiring

Abonnement
KLARE FOR FRI: Selv om Anusanth (12) og Sidra (12) gleder seg til juleferie hører den tradisjonelle juleavslutningen på skolen med. Foto:

Avslutter med juletregang

Abonnement
Juleprat: Stig Skjærstad (68) lærer på Grorud skole, og fikk pris for sin innsats med 40 år i kommunen. – i juleprat med Mie Andersen
 Foto:

Siste jul for Skjærstad

Abonnement