Kirke

HYGGELIG BESØK: Biskop Kari Veiteberg hilste på absolutt alle som var på åpen dag i Stovner kirke. Det var et godt oppmøte, fine taler og mye god mat fra forskjellige deler av verden.

Bispevisitas-programmet er i full sving og årets tema er: Et større vi

Abonnement
UVANLIGE KIRKEINSTRUMENTER: Kantor Elisabeth Vatn (t.v.) og prest Solveig Vatn Weisser, viste at blokkfløyte og langeleik fungerer godt i forbindelse med en Taizémesse.

En stemningsfull og meditativ stund i Rødtvet kirke, da prekenen ble erstattet med stillhet og tekstlesning

Abonnement
NY LEDER: Trude-Christin Øverleir er nå ny daglig leder i Grorud menighet. Hun ble innsatt i Romsås kirke søndag 12. mars. Fra venstre: Marcus Bjørnstad, Karen Marie Engeseth, Christofer Solbakken, Trude-Christin Øverleir, Jurek Laub og Einar Østerhagen. Foto: Tom Evensen
Trude-Christin er ny daglig leder i Grorud menighet:

– Jeg brenner for at kirken skal være en møteplass for alle

Abonnement
Birgit Jøkling peker mot den lille delen av det enorme freskomaleriet som har blitt tydelig lysere. Men den delen var stor nok til å foreta en tilstandsvurdering, utarbeide behandlingsforslag og komme med et prisestimat for full oppussing av maleriet til Per Vigeland i Grorud kirke. Foto: Rolf E. Wulff

Freskomaleriet skal pusses opp

Abonnement
Foto:

Kirkene åpner opp etter å ha vært korona-nedstengt

Abonnement
Prost Øyvind Stabrun i Groruddalen prosti.
 Foto:

– Påsken er ikke avlyst

Grorud kirke Foto:
Kirkene er fortsatt stengt:

Arrangerer digitale alternativ

TILGJENGELIG VIA TELEFON: Selv om kirkebyggene stenges for alle aktivitet, er sokneprest Tone Marie Falch i Grorud menighet opptatt av at man er der for hverandre. Ring kirkens prester og diakoner hvis du trenger noen å prate med. Foto:

Kirkene låses – men åpner for dialog

FRISTILLES? Ellingsrud kirkes fremtid blir vedtatt på Fellesrådets møte i morgen. Foto:
Kirkebruksplanen:

Nå avgjøres kirkenes skjebne

Abonnement
MUSIKALSK KVELD: Organist Randi Elise Rosendahl og sogneprest Mette Ortega-Bundgaard i Hasle kirke inviterer til en musikalsk meditativ messe i Hasle kirke førstkommende søndag kveld. Foto:

Meditativ messe på Hasle

Abonnement
FORNØYD MANN: Komitéleder Roy Oliver Jahnsen setter pris på alle som deltar på Tonsenmessa. Foto:

Gode tall for Tonsenmessa

Abonnement
OPPSTART: Styremedlem Carsten Schuerhoff i Groruddalen kirkeakademi ønsker alle velkommen til semesterstart denne høsten. Foto:

Kirkeakademi på nye veier

Abonnement
TAR TILBAKE TITTELEN: Fra og med søndag kan Klara Vogl stryke «fungerende» foran tittelen som sokneprest i Ellingsrud og Furuset menighet. Hun innsettes først to uker etter i Furuset kirke. Foto:

Tar tilbake rollen
som sokneprest

Abonnement
FORHINDRE SKADE: Et av spirene på hjørnet av kirketårnet ble tatt ned for å forhindre skade. Det viste seg at det var løst. I tillegg ble det oppdaget mer skade på tårnet. Foto: Hjalmar Kielland jr. Foto:

Skader på Østre Aker kirke

Abonnement
INVITERER: Sokneprest Svein Helge Rødahl og kapellan Carsten Schuerhoff ber barn som voksne tar turen innom for å døpe seg i Haugerud kirke både lørdag og søndag. Foto:

«Drop in»-dåp

Abonnement
Foto:

Korset vandrer igjen

Abonnement