Kloden teater

UNDER FORESTILLINGEN: Skuespillerne Marianne Hetland (t.v) og Anne-Marthe Engnes under forestillingen av MUREN. Etter forestillingen pratet de med elevene fra Kuben videregående, og det var kun gode tilbakemeldinger.

Forestillingen «MUREN» skildrer hverdagen til barn som lever i krig. Nå er det fremvisninger på Kloden

Kloden teater lanserer sitt «Relæxt»-program, som første aktør i Oslo

KULTUREN SKAL BLI BÆREKRAFTIG: Kulturdepartementet har satt av 10 millioner i grønne midler til kultursektoren, slik at også de kan være med på å kutte utslippene sine. Foran fra venstre Karen Sofie Sørensen i Kulturrom, kulturminister Lubna Jaffery (Ap) og Ådne Sekkelsten i Kloden teater.

Kulturen skal bli bærekraftig med ny ordning

Abonnement
Bildeserie
GLEDER SEG: Obos-nabolagsvert Katrin Schauer og daglig leder for Kloden teater, Ådne Sekkelsten, er positive til åpningen av lokalet. De har høye forventninger og jobber aktivt for scenekunsten i Groruddalen og Oslo.

Kloden teater åpner nytt produksjonslokale på Vollebekk

Abonnement
TEATERGLEDE: Ansatte på Kloden teater, Mari Hansen og Kjell Moberg, gleder seg til visning av «La gente de la tierra / the people of the earth».

Kloden teater klar for magisk premiere: en reise gjennom chilensk historie på 90-tallet

Abonnement
VELKOMMEN TIL FORESTILLING: Mari Haugen (f.v.), Karoline Ellingsen Wheeler, Gilles Berger og Kjell Moberg gleder seg over å feire Cirka Teater med forestillingen «PULS».

Bli med inn i en mystisk kube på Kloden teater

Abonnement

Dukketeaterets triumfretur

Abonnement
VELKOMMEN INN PÅ STILLHETENS HOTELL: <br/>

Lyd-detox på Kloden teater

Abonnement
VEIEN TIL NORDPOLEN: I «Nordpolen magiske trikkelinje» ender man tilslutt opp på Nordpolen. Sindre Sneip (14, f.v.), Sebastian Skytterud Myers og Vilde Johannessen lover at veien dit blir full av overraskelser. Foto: Caroline Hammer

Ta trikken til Nordpolen, direkte fra Økern!

Abonnement
ØNSKER Å INSPIRERE: Carl Aquilizan håper at hans forestillinger kan føre til at flere ønsker å fortelle historier om skeive mennesker og opplevelser. Foto: Caroline Hammer

Skeive historier i sentrum

Abonnement