Kor

Bryn korforening i fri dressur synger S’il vous plaît av Per Lillo Stenberg og Sven Lange.

Oslo i våre hjerter

Abonnement
ROCK AND ROLL: Barnehagebarna i Bydel Stovner leverte en sjarmerende konsert på Haugenstua.

Rock and roll med 200 Stovner-unger på Haugenstua

Abonnement
FULL FEST: Hundrevis av barn sang og danset barnehagetiden ut da Bjerke barnehagekor samlet seg for en storslått oppvisning foran foreldre og andre oppmøtte.

Barnehagekorets store dag: Hundrevis av barn sang foran stolte foreldre

Abonnement
BLID DIRIGENT: Dirigent Kim Wigaard Johansen lover at han skal få det ypperste ut av sine sangere når Sangkoret Groups ønsker velkommen til jazzkonsert på Sentralen til tirsdag. Foto:

Ikke dra hjem etter jobben på tirsdag

Foto:

Arbeiderkoret finpusset stemmebåndene

TØFF START: Det var vanskelige øvelser for Ole Johannes Kosberg og kammerkoret under pandemien. Men det merket vi ikke noe til på denne øvelsen... Foto:

Gedigen korkonsert i Grorud kirke

GOD HELSE OG SANGGLEDE: Korleder i Camino, Roar Berg (t.v), stiller ingen ferdighetskrav til interessentene, men kan imidlertid garantere medlemsskap i et kor med sangglede og trivelig sosialt miljø. Her med Ina Danielsen (nr. 2 f.v), John Engstrøm, Helene Rochstad og Bente Skogseide. Foto:

Ønsker nye stemmer velkommen til koret

Abonnement
LANG SANGTRADISJON: Sangkoret Vox har holdt det gående siden Rødtvet kirke ble bygget. For 41. gang holdt de sin etter hvert tradisjonelle advents- og julekonsert. sang der. Foto:

Hele spekteret av følelser med Sangkoret VOX

Abonnement
SAMMENSATT KOR: Korene Camino Kantori og Alna Vocalis slo seg sammen da de inviterte til julekonsert i Ellingsrud kirke. Foto:

Julejazz i Ellingsrud kirke

Abonnement
STEMNINGSFULLT: Levende lys gir alltid en spesiell stemning under en konsert. Foto:

St. Hallvardguttene gjestet Haugerud

EMINENT FLØYTESPILL: Linda Porsanger kan ikke bare dirigere kor, hun demonstrerte også at hun er en dyktig fløytespiller. Foto: Tom Evensen

En kveld for sinn og sjel da kor og musikere inntok katedralen

Abonnement
SYNGENDE FARVEL: Tirsdag blir det avskjedskonsert med Tonica-koret i Oppsal samfunnshus. Etter 57 år med sang legges koret ned. De lover at det skal bli en sangavskjed med stil og flagget til topps! Foto:

Siste sang med gjengen

Abonnement
TRE DAGER, TRE KONSERTER: Årvoll Sangensembles konsert «Kor e alle helter hen?» lokket til seg publikummere og full sal samtlige kvelder. Foto:
Et oppløftet Årvoll Sangensemble:

Tre konserter på tre dager

Abonnement
HAR AMBISJONER: Korøvelsen i Grorud kirke ga tydelig beskjed om at koret har ambisjoner med fremførelsen av «Requiem». Foto:

Mozarts Requiem i Grorud kirke

STRÅLENDE SANG: Sara Pihl har en vakker stemme, hvilket hun til fulle beviste i Østre Aker kirke. Foto:
Alna Janitsjars julekonsert:

Korps, kor og solosang

Abonnement
BLID MED: Kantor i Høybråten/Fossum/Stovner menighet, Roar Berg og prest i Østre Aker/Haugerud menighet, Heinke Foertsch, oppfordrer sangglade mennesker med en viss sangerfaring om å bli med i neste utgave av Groruddalen Prosjektkor - og til slutt synge sammen med Sigvart Dagsland på en konsert i Østre Aker kirke. Foto:

Vil du synge sammen med Sigvart Dagsland?

Abonnement
UVANLIG SCENE: Koret Koriander fra Hellerud brukte trappa som scene da de holdt julekonsert i Trosterudvillaen, og det fungerte utmerket. Ved pianoet er korets dirigent Julia Selina Blank. Foto:

Julekonsert i trappa

Foto:

Kor på Lindeberg

Abonnement
KOMMER: Høybråten Sangforening. Dette bildet er tatt da koret slapp sin nyeste plate på Vardeheim i september. (Foto: Privat) Foto:

Ny korsjanse på Høybråten

Abonnement