Nordtvet gård

Bildeserie
BLÅ HIMMEL OG DUGNAD: Flere av deltakerne på dugnaden står sammen foran hovedhuset. Som en av de første skikkelige sommerdagene i år ble dugnaden på Nordtvet gård en trivelig og vellykket begivenhet.
Dugnad og drøfting på Nordtvet gård:

– Vi savner dyra

DYPE RØTTER: Det var aktivitet på Bånkall gård helt tilbake på 1300-tallet. Hele Groruddalen har sin kulturelle arv og røtter på dette stedet.

Grorud BU: Politikerne snudde saken, Bånkall gård fortsatt i bydelen

Abonnement
29 SIDER MED ENGASJEMENT: Karense Foslien, Grorud-beboer, har startet en underskriftskampanje der de ber kommunen engasjere seg i Nordtvet gård slik at man kan opprettholde dagens tilbud. Kampanjen har over 1000 underskrifter og er på 29 sider.
Ridesenteret på Nordtvet gård:

1184 personer har signert kampanjen til støtte for rideskolen

Abonnement
TAKKER AV: Ida Paulsen Baugerød (t.v.) og Stian Syversen har drevet rideskole på Nordtvet gård i over ni år. Det har vært et blodslit, og nå velger de å gi seg.

Kaster inn håndkledet etter nesten ti år. Legger ned tilbudet på Nordtvet gård

Abonnement
Bildeserie
FULL FART: I voltige skal det også ris med høyt tempo, da gjelder det å holde seg fast i sadelen.

Full fart på hesteryggen

Abonnement
VED GODT MOT: De måtte gå noen runder i tankeboksen, men Stian Syversen og Ida Paulsen Baugerød er klare for å fortsette arbeidet på gården. Håpet er at vennlige naboer kan gjøre at de nødvendige reparasjonene ikke trenger å bli like dyre som fryktet. Foto: Caroline Hammer
Nødvendig reparasjon må betales av egen lomme...

Stian og Ida fryktet at de måtte gi opp gårdslivet

Abonnement
GLADE HESTEJENTER: Elisa (8) (f v), Hanna (9), Hedvig (9) og Tuva (8) fryder seg på rideleir. Selv det å måke hestebæsj i stallen er helt greit - men helst etter at de er ferdig med å spise lunsj. Foto: Rolf E. Wulff

Sommerferie til hest på Nordtvet gård

Abonnement
EKTE HESTEKREFTER: Kingsey tok med seg både store og små på tur rundt i nabolaget. Foto:

Ridning og juleverksted på Nordtvet gård

Foto:

Festivalhelg over hele dalen: Noe for enhver smak

STÅR SAMMEN: Stian Syversen og Ida Paulsen Baugerød går en tøff høst i møte på Nordtvet gård, men lover både hverandre og brukerne at de ikke har tenkt å gi opp. Foto:

Høykrise på Nordtvet gård

Abonnement
HESTEGLADE JENTER: Leder i Nordtvet Rideklubb, Hilde Stubhaug (t.h.) og kasserer Anne Ruste (nr. 2 f.v.) og alle jentene i klubben som stilte opp på den åpne dagen for å vise fram hva både rideklubb og gården har å by på, sammen med Yasmina Lahmami på «Chicka» som holdt oppvisning i Mounted Games. Foto:
Åpen gård på Nordtvet

Moro blant dyrene

Abonnement
MØTE ALLE DYRENE: Rideklubben på Nordtvet gård inviterer store og små til oppvisning, ulike aktiviteter og en mulighet til å hilse på besøksgårdens dyr. Foto:

Bli kjent med dyrene på Nordtvet gård

TIDENES FESTIVALPROGRAM: Lindeberg kulturfestival braker løs på lørdag. Ekteparet Svanhild og Arne Storøy, som sitter i arrangørgruppa, har stor tro på årets program. Bildet er tatt for noen år siden, men engasjementet er like stort om ikke større. Foto:
Den store festivalhelgen:

Feststemning i vente

Abonnement
DAGENS STYRET: Anne Fikkan, Kristian Skaane, Geir Nordhus, Harald Olsen, Anne Finhammer, Dan Brovold og Kari Wisløff. Sigrun Opheim, Guri E. Bramness og Kathrin Meløy var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto:
Trosset vinterkulda for årsmøte:

Lokalhistorisk i Stabburet

Abonnement
KREATIVE BARN: Endre (7), Elma (4) og Ella (5) lagde den ene tingen etter den andre på juleverkstedet på Nordtvet gård. Foto:

Jul på gården

Abonnement
Foto: (FOTO: Tom Evensen.)

Første åpen gård med nye driftere

Abonnement
NØDHJELP: Cecilie Taylor og medarbeider Christin Gudmundsen skyter opp nødsignal, og spør dalens beboere om hjelp til å redde Nordtvet gård.
 Foto:

Nødbluss fra gården

Abonnement