Obos-ligaen

Klingende mynt i Grorud-kassa etter Zafeiris-salg til utlandet

Abonnement
DRAR VIDERE: Akinsola Akinyemi (her fra sin første periode i Grorud IL) er nå klar for spill i KFUM. Foto:
Grorud mister midtstopper:

Går til byrival

Abonnement
INN I TRENERTEAMET: Faysal Ahmed har gått inn i trenerteamet til Jonas Framnes Rygg i Grorud IL. Foto:

Ny epoke for klubben, nå skal han bidra fra sidelinja

Abonnement
HENTER KREFTER: Hovedleder i Grorud IL, Richard Pedersen, tok juleferien i Miami. Der hentet han krefter til det han tror blir en strålende sesong i PostNord-ligaen. Foto:
Offensiv Richard Pedersen på «lading» i Miami:

– Groruds framtid er lys og positiv

Abonnement
NOMINERT: Materialforvalter i Grorud IL, Jan Erik Johansen, har stått på for klubben i sitt hjerte siden 1989. Nå er han nominert som årets fotballfrivillig. Foto:
34 strake sesonger og over 5000 runder med vaskemaskinen:

Nå er Jan Erik nominert som årets fotballfrivillig

ÈN KAMP IGJEN: Anders Velo har én kamp igjen å dømme før han legger linjeflagget sitt på hylla. Foto: Trond Gausemel/Hordalandsfotball
Gir seg på Lerkendal på søndag:

Anders legger linjeflagget på hylla

Abonnement
FINFIN AVSLUTNING: Sesongen endte med nedrykk, men Grorud ILs fotballherrer kunne glede seg over seier i siste kamp mot Åsane. Foto:
Grorud avsluttet med stil:

Sikret sesongens fjerde seier i årets siste kamp

Abonnement
HERJET: Omar Bully Drammeh scoret to mål og senket Sogndal. Foto: Kenneth Berger
Ny opptur for Grorud IL

Bully-show senket Sogndal

Abonnement
MÅLSCORERNE: Fabian Ø. Ness, Nikolai J. Hristov, Peter Godly Michael og Torje Naustdal scoret Groruds mål i 4-2-seieren over Sandnes Ulf. Foto:

Rykket ned i helgen – strålte i mandagens kamp mot Sandnes

Abonnement
DELTE POENGENE: Grorud IL og Raufoss delte poengene på Consto Arena. Foto:

Sjanserik poengdeling på Consto Arena

Abonnement
NYTT STORTAP: Groruds fotballherrer fikk det tøft mot serietoer Stabæk. Foto: Rolf E. Wulff
Kvalitetsforskjell i boksene:

Stabæk senket Grorud

Abonnement
SPILL MOT ETT MÅL: Det var stort sett spill mot Groruds mål da Brann tok imot groruddølene til deres opprykkskamp. Foto:
Feiret opprykk med storseier over Grorud:

Divisjonsforskjell på Brann stadion

Abonnement
PÅ PLASS: Kristoffer Lassen Harrison skal spille for Grorud IL ut sesongen. Foto:

Grorud henter stopper

Abonnement
c0fdcf7145615

Det snudde for Grorud mandag kveld

Abonnement
STJERNA: Omar «Bully» Drammeh løftet både publikum og laget da Grorud snudde 0-1 til 2-1 hjemme mot opprykksjagende Ranheim i kveld. Etter kampen var det Romsås-gutten alle ville ha en bit av. Foto:

Strålende innhopp da Grorud snudde og tok årets første seier. Bully's back!

Abonnement
FIKK DET TØFT: Nyansatt Grorud IL-trener Jonas Rygg trøstet keeper Simen Lillevik etter kveldens bortekamp mot Start som endte med en 5-0-seier til hjemmelaget. Foto: