Oslo

NYTT OMBUD: Henrik Raustøl skal hjelpe og veilede barn og unge som står i en mobbesak. Foto: Sturlason/Oslo kommune

Sosiallærer fra Brynseng blir nytt mobbeombud

Abonnement
Foto:
Mistillit mot byråd Lan Marie Berg:

Raymond: Byrådet går av

Abonnement
POPULÆR TURGUIDEBOK: Frithjof Funders populære «40 trivelige turer i Oslo» har nå kommet i fjerde utgave. Foto:

Ny utgave av populær turbok

Abonnement
BEKYMRET: Guri Melby (V) mener byrådet kunne ha satset mye større på kollektivutbedring enn de gjør nå. Hun er også bekymret for den store pengebruken. Foto:
Opposisjonen om budsjettforslaget:

For lite til buss og bane

Abonnement
MER TIL BYDELSMØDRE: Sosialbyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) forteller at Bydelsmødrene får 2,5 millioner i byrådets budsjettforslag. Foto:
Oslobudsjettet 2018:

Gir mer til Bydelsmødrene

Abonnement
SUNT OG GODT: Finansbyråd Robert Steen (Ap) åpner pengesekken og investerer over 14 milliarder mer. I tillegg øker driftsbudsjettet over fire prosent. Han mener kommunen har en ansvarlig og sunn økonomi - og at det nå er på tide å sette inn tyngre skyts i tjenestene. Foto:
Oslobudsjettet 2018:

Med tung skyts

Abonnement

SKAL GI DEM INN: I hagen til 5. kandidat Maren Rismyhr på Ammerud møttes partileder Bjørnar Moxnes, 2. kandidat Seher Aydar og 3. kandidat Mari Eifring til en prat om Rødts politikk og kampen om en plass på Stortinget. De ønsker å riste litt i de faste rammene, og mener det er på tide å legge til en ny farge i partispekteret på tinget.
 Foto:
VALG 2017:

Vil riste i de faste rammene

Abonnement
STREET PÅ HAUGENSTUA: NORB-NM i skate er prestisjetungt og viktig for det norske skatemiljøet. Og det samler både de beste utøverne og masse, masse tilskuere. Mesterskapet skal arrangeres flere steder i byen, men selveste rosinen i pølsa skjer på Haugenstua, der street-delen av mesterskapet skal avholdes. (Foto: Alex Holm) Foto:
Ny street-bane på Haugenstua:

Klart for skatefest

LITT VIND I SEILENE: Raymond Johansen (Ap) har måttet tåle litt vind i seilene, og håret, den siste tiden. Han sier han holder stø kurs, men innrømmer at han fort kan kantre dersom han ikke holder hodet godt nok over vannet. Foto:
Sommerpraten 2017:

Hodet over vannet

Abonnement
<strong class="nf-o-text--strong">LEDET AN:</strong>Jan Arne Tangerud fra Groruddalen Historielag tok nok en gang med seg mange interesserte på vandring langs pilegrimsleden fra Liastua og opp mot Gjelleråsen.
 Foto: Rolf E. Wulff

Vår største seier

Abonnement
SA NEI: Kommunen sa nei til at Espira kunne få tilskudd til barnehage i Nybyen på Økern. Fra før av har de en avtale med Selvaag. Nå kommer Private Barnehagers Landsforbund (PBL) på banen.
 Foto:
Reagerer på barnehage-stopp

– Skaper usikkerhet
og svekker tilliten

Abonnement
BER POLITIKERNE FATTE VEDTAK: Odd Einar Dørum (V) vil at politikerne som forhandler om Oslopakke 3 skal sørge for at det står om tverrforbindelsen i Groruddalen tydelig – og ta den ut av tabellen og i en egen sak.
 Foto:

– Tverrforbindelsen må
med i planleggingen

Abonnement
FEIRET: Ordfører Marianne Borgen og ruskengeneral Jan Hauger synes det er stas å feire Ruskens 40-årsdag og ser fram til å videreføre det gode arbeidet. Foto:

Rusken feiret 40 år
med fest i rådhuset

Abonnement
ARVEN: Raymond Johansen kommer fra steinhoggerslekt. Hans oldefar Bertam Konrad Berntsen henger i Steinhoggermuseet i Grorudveien 5 og Raymond vokste opp med besteforeldre langs Trondheimsveien. I kroppen hans flyter det bare tjukt arbeiderblod. Etter ett år som byrådsleder er han fortsatt den samme, men han merker at han har hele Groruddalen på skuldrene. Foto:
Byrådet - etter ett år:

Med Groruddalen på skuldrene

Abonnement
PINSEKØ: I dag forventes det lang pinsekø på riksveiene. Foto:

I dag blir det trafikkaos

Abonnement
KAOTISK: Bilister i Oslo bruker i snitt 134 timer ekstra reisetid i året bare på å stå i bilkø, viser ny rapport. Foto:

Vi stamper i kø
134 timer i året

Abonnement
DU TAR FEIL! Erling Turtum (Ap) mener at Fabian Stang feilinformerer velgerne når han hevder at mange blir rammet av eiendomsskatt i Bydel Bjerke. Foto:
Mener boligskatten ikke rammer Bjerke:

– Du tar feil, Fabian!

Abonnement