Skolebehovsplanen

MYE BRA PÅ ELLINGSRUD: Foreldre og ansatte på skolen er glad for at bygningsforholdene har fått oppmerksomhet etter at det ble kjent at Ellingsrud skole er foreslått utsatt. De vil likevel påpeke at de er veldig fornøyd med alt annet ved skolen. Foto: Caroline Hammer

På Ellingsrud skole «har de alt», og imponerte politikerne med «Ellingsrud-metoden»

Abonnement
PRIORITER ELLINGSRUD: Aina Stenersen (Frp) ber om at Ellingsrud skole prioriteres i skolebehovsplanen. Foto: Pia Søndstad  //  Akers Avis Groruddalen
Groruddalsdebatt:

Prioriter rehabilitering av Ellingsrud skole

Abonnement
SKUFFET: Bjørn Revil (FNB) er ikke fornøyd med at man velger å prioritere tomtkjøp over rehabilitering av skoler. På Ellingsrud er den midlertidige skolen planlagt revet før Ellingsrud skole får rehabiliterte lokaler. Foto: Caroline Hammer
Bjørn Revil (FNB) om Ellingsrud skole:

For dumt at skolene nedprioriteres

Abonnement
LØSE VINDUER: Et av de store problemene ved Haugerud skole er at flere av vinduene løsner på grunn av skader på fasaden. Selv om noen vinduer og vegger er byttet, er flere av vinduene skrudd fast for å holde dem på plass. Likevel trekker det mye, sier assisterende rektor Håkon Madsen. Foto:

Vinduer detter ut av veggen – men Haugerud skole må vente på nybygget som er planlagt

Abonnement
IKKE HOLDBART: Christian Herzog i Alna Venstre (f.v.), Alexander Nunes-Xavier i driftsstyret, Ellen Halsør i foreldregruppa, tidligere elevrådsleder Hiyab Fshaye, Damir Cokovic i FAU og Marit Kristine Vea i Bystyret (V) er ikke fornøyd med forslaget i Skolebehovsplanen. De mener at skolen i det minste må få ta i bruk de midlertidige lokalene som er satt opp. Foto:

Politikerne slår ring om Ellingsrud skole

Abonnement
BEKYMRET: René Brorstrøm (f.v.), Tanya Bostmork og Christoffer Fremstad frykter at ytterligere forsinkelser også vil gjøre at deres barn ikke får gå på ungdomsskolen på Økern. De vil gjerne få ungdomsskolen regulert separat. Foto: Caroline Hammer
Byråkratiet skaper skole-trøbbel:

Byråkratiet skaper skole-trøbbel

IKKE FORNØYD: Alexander Nunes-Xavier er foreldrepresentant i driftstyret ved Ellingsrud skole. Han er svært skuffet over at Utdanningsetaten utsetter rehabiliteringen. Foto: Caroline Hammer
Skolebehovsplanen vil utsette rehabiliteringen til 2029:

– Man blir dårlig av å være i klasserommet

Abonnement
GODE PLANER: Bydelsutvalget i Bydel Stovner synes det er mye bra som både skjer og som er tenkt på skolefronten i bydelen. Foto:
Positive til nye skoleplaner:

Nye fag kan sette kurs
mot Stovner

Abonnement
KJEMPER: FAU-leder ved Bryn skole, Attia Mirza (midten) sammen med Alna SVs Susana Kværndal og nestleder i bydelsutvalget, Monique Nyberget-Hiller (Ap). De er alle enige om at det bør bygges en ny flerbrukshall ved Bryn skole, ikke midlertidige brakker/paviljonger der det i dag er en ballbinge. Foto:
Lei av midlertidige løsninger:

Vil bytte brakker mot flerbrukshall

Abonnement
FLYTTER HAUKÅSEN TIL STIG: Utdanningsetaten, med Per Arne Grøndahl, forteller at de ønsker å flytte Haukåsen skole i Alna bydel til Stig-tomta på Haugenstua i Stovner bydel. Foto:
Åpent møte om skolebehovsplanen:

Vil flytte Haukåsen skole til Stig

Abonnement

VÆR FORSIKTIG: Skolebyråd Tone Tellevik Dahl (Ap) mener skolebehovsplanen fortjener en bedre behandling enn den har fått i år, men at det også er ting som må gå på bekostning av at planen rulleres allerede til neste år.
 Foto:
Skolebehovsplanen:

Fortjener bedre behandling

Abonnement
FREMMET SAKEN: Det var Høyre som omformulerte Rødt sitt forslag om skolegrensene på Høybråten. Bystyrerepresentant Saida Begum (H) er glad for at de fant en mellomløsning.
 Foto:

Enighet med Høyre

Abonnement
BLANDET: Rektor ved Stig skole, Jan-Erik Ruud, har blandede følelser når det gjelder forslaget fra Utdanningsetaten om å flytte hele Stig skole til Haugenstua skole. På den måten vil det ikke lenger eksistere en barneskole på Stig.
 Foto:
Oppdatert skolebehovsplan ute på høring:

Stig skole kan bli historie

Abonnement