Sykehus

NÅ BLIR DET SYKEHUS: Petter Andreas Ringen (f.v.), Bjørn Atle Lein Bjørnbeth, Anne Lindboe (H), Ingvild Kjerkol (Ap), Erna Hogrenning og Trine Tverberg tok det første taket for byggingen av nytt stor-sykehus på Aker.

Første spadetak for nytt sykehus på Aker

Abonnement
Artikkelforfatterne har gjennom lang tid engasjert seg i debatten rundt sykehus-utbyggingen i Oslo, der ett av kravene har vært «Hele Groruddalen sammen til Aker», men det er ikke plass til all virksomhet på Aker og Gaustad. Derfor må Ullevål beholdes. Randi Werner-Erichsen t.h. på bildet. Foto:
Groruddalsdebatt:

Hvordan blir Oslo-sykehusene? Sett fra to forskjellige verdener

Torstein Winger skriver at Aker Sykehus Venner støtter kravet om folkeavstemning om den fremtidige organiseringen av sykehusene i Oslo. Foto: Tom Evensen
Groruddalsdebatt:

– Folkeavstemning om sykehusene!

OSLO MÅ FÅ ANSVARET: Lene Haug (f.v.), Aina Stenersen (Frp) og Randi Rosenqvist er klare på at Oslo bør få tilbake eierskap til sykehusplanene og peker på store mangler ved økonomi og bruk som hovedårsaker. Foto: Caroline Hammer

Vil ta tilbake makta over sykehusene. – Syv av ti i Oslo ønsker å beholde Ullevål

Abonnement
Foto:
Debatt:

– Sykehus-planleggingen i Oslo er gått av sporet

Abonnement
– MELD I FRA: Smittevernoverlege Silje B. Jørgensen ber folk fortsatt helst holde seg i Norge og melde fra til sykehus og sykehjem hvor de har vært, hvis de undersøkes, opereres eller dra på besøk. Foto:
Skal du på sykehus/sykehjem?

– Bli i Norge!

Abonnement
STORT SYKEHUS: Ahus er et av Norges største sykehus i fysisk forstand og det største når det gjelder akuttmottak og mottak av slagpasienter. Til venstre ser vi en del av byningsmassen som blant annet huser psykiatri. I bakgrunnen skimtes Haneborgåsen.(Foto: Ahus)
 Foto:

Ahus rigger seg til for en eldre pasientgruppe

Abonnement
GÅR INN FOR AKER: Arbeiderpartiets stortingsgruppe går nå inn for prioritering av Aker sykehus, til glede for byrådsleder Raymond Johansen. Foto:
Arbeiderpartiet støtter Aker-prioritering:

– Bra, men det er ikke nok

Abonnement
RØDT RASER: Bjørnar Moxnes og Maren Rismyhr mener det er galskap å prioritere Gaustad, og dermed forsinke Groruddalens retur til Aker sykehus. Foto:
Helsetoppene valgte Gaustad - Rødt raser:

Groruddalen kommer ikke tilbake til Aker

Abonnement
TOK UTFORDRINGEN: Bjørn Erikstein visste nok at det ville bli en solid spørsmålsrunde da han la kvelden til Thon Hotel Linne. Foto:
Intercity-møte i Rotary:

Sykehusdirektøren til pers

Abonnement