Sykkelvei

KRITISK: Pål Baltzersen er kritisk til Statens vegvesens beslutning om bom på sykkelveien. Han sier at det er lite sannsynlig at det går galt, men at konsekvensen nå det først gjør det er stor. Selv endte han på legevakta etter en kollisjon på denne sykkelveien i april i fjor. Foto:
Nye reaksjoner på sykkelvei-bommene:

– Det skal ikke mye forstyrrelse til før det går galt

Abonnement
– Bommen er livsfarlig. Hvis du kommer fra Lørenskog-siden og kommer til undergangen, så ser du ikke trafikken som kommer mot deg, du ser rett inn i brua, og så er det bommen som gjør at du må over i motsatt felt, forklarer Andreas Eikeland. Han har tatt med seg familien på sykkeltur for å illustrere problemet. Foto: Rolf E. Wulff

Mener at denne sykkelbommen skaper livsfarlige situasjoner

Abonnement
FULL STOPP: På spørsmålet om det blir vanskelig å lage en helhetlig plan hvis bydelene selv kan bestemme sykkeltraseene, viser Frp-delegasjonen til blant annet den brå slutten på sykkelveien på Rødtvet. To meter lenger bak begynner gateparkeringen. Foto: Ørjan Brage

Frp kritiske til at byrådet overstyrer – vil at bydelene skal styre sykkelveiene

Abonnement
TOMMEL OPP FOR SYKKELEN: Bjerke MDG heiet fram alle som syklet forbi onsdag morgen. Foto:
Sykkelaksjon på Årvoll:

– Takk for at du sykler

Abonnement
GANG- OG SYKKELVEI: Her ser man Tommy Skjervold og Sigrid Føien i sykkelfeltet og Dagmar Hoyer og Magne Viken i gangfeltet. Foto:
Fra Veitvet skole til Grorud stasjon:

Ny sykkelvei på plass

Abonnement
NYTT MATERIALE: Det er blant annet nye kantsteiner og rør som skal på plass i bakken ned fra Grorud jernbanestasjon til Micheletveien. Foto:

Anleggsarbeid i Grorudveien – stenges også neste helg

Abonnement
Foto:

Nye kilometer med sykkelvei i Grorudddalen

Abonnement
OPPGITT: Eva Wibecan føler at beboerne ikke blir lyttet til og har et poeng når 23 av 28 høringssvar var negative til sykkelveien. Her med Arvid Krange som bor på Storo, men som har engasjert seg i sykkelvei-saken på Kalbakken. Foto:
Parkeringsplasser ble sykkelfelt på Kalbakken:

...naboene er i harnisk

Abonnement
FORSVINNER: Får byrådet i Oslo det som det vil, forsvinner nesten samtlige parkeringsplasser i Åkebergveien oppover bak Camilla Wilhelmsen og Sigurd Fredeng (Frp). Det vil også skape problemer for ansatte i politiet på Grønland (bygningen bak til høyre). På toppen av bakken ser vi en politibil under utrykning. Foto:
Åkebergveien:

P-plasser må
vike for sykkelvei

Abonnement