Thon Hotel Linne

Hotelldirektør Are Gald har hatt en kjempegod juli måned, og det ser lyst ut fremover også. Men noen mørke syer er det, de høye strømprisene. Foto: Rolf E. Wulff

Tilbake for fullt etter korona, knalltall for juli, men frykter høye strømpriser

Abonnement
OPPSVING OG NEDGANG: – Gjestene på Thon Hotel Linne dropper julebordet i år og går heller for julelunsj og julemiddag, forteller direktør Are Gald. Foto:

Nesten ingen julebord. Men stor pågang for julelunsj og julemiddager

Abonnement
ÅPNE DØRER: Are Gald er sikker i sin tale: Thon Hotel Linne skal gjøre alt de kan for å sikre at de klarer å holde åpent selv med de nye restriksjonene. Foto:
Nye koronatiltak:

Forsiktig optimistisk hotelldirektør

Abonnement
ØNSKER VELKOMMEN: Hotelldirektør Are Gald er glad for at Thon Hotel Linne har kunnet holde dørene åpne hele tiden. De nødvendige smitteverntiltak følges opp til punkt og prikke. Nå er han glad for at gjestene for alvor begynner å komme tilbake. Foto:

Hotelldirektøren på Linne er optimistisk

Abonnement
LUTEFISK: Mesterkokk og daglig leder Reinhard Küttel og restaurantsjef Grethe Kornstad med prøvelutefisk fra Laks- & Vildtcentralen. Bare ved å se på den kan de med brede smil konstatere at det som vanlig er lutefisk av ypperste kvalitet. Men ingenting overlates til tilfeldighetene. Her skal hver minste detalj sjekkes - for kun det beste er godt nok for Groruddalen Matklubb og dens lutefisktilhengere. Foto:

Prøvekjørte lutefisken før årets matklubb-høydepunkt på Linne

Abonnement
VIKTIG START PÅ DAGEN: Maria Sæltnes Slinde (f.v), Eline Dimmen Henjum, Ragnhild Mellingen og Liva Åsnes Skjerdal lager seg frokost. Foto:

På besøk i Groruddalen

Abonnement
«SANGEN TIL BYGDA»: Anne Marie Kvien og hennes berømte «Sangen til bygda» sto på repertoaret denne gang. Foto:
Groruddalen Matklubb

Lutefisk med høy stemning – og ananas!

Abonnement
HEDERSGJESTER: Tidligere bydelsdirektører, Erik Kjeldstadli (Alna) og Maria Brattebakke (Stovner) satte stor pris på å bli invitert til årets lutefiskaften. Foto:

Lutefisk og ananas

FORSVUNNET FISK: Akkurat hvor årets lutefisk befinner seg har ikke kjøkken- og restaurantsjef Reinhard Küttel ved Thon Hotel Linne ingen anelse om, men han kan på heder og ære forsikre om at servitørene «Easy» Ezatullah og Natasja Klöcker vil bære inn fat bugnende av lutefisk og alt tilbehør når det er klart for lutefiskaften 19. november Foto:

Hvor er lutefisken?

MARERITTAKTIG REKONSTRUKSJON: Kjøkken- og restaurantsjef ved Thon Hotel Linne, Reinhard Küttel, gjenskaper marerittet hvor han står med et tomt fat og kun ser speilbilde av sitt eget forfjamsete ansikt. Men en av verdens beste magikere, Jan Crosby, beroliger han med at hvis marerittet skulle bli en virkelighet, skal han personlig trylle fram lutefisken på lutefiskaftenen! Han lover å komme til lutefiskaftenen uansett for å vise fram sine legendariske magiske evner. Foto:

Magisk lutefiskaften

Abonnement
STOR SJEKK: Bjørg Månum Andersson, koordinator for internasjonal sone 16, satte enorm pris på sjekken pålydende 300.000 kroner som ble overlevert av distriktsguvernør Stig Asmussen på vegne av de seks Rotary-distriktene i Norge. Foto:

Polio og norsk forsvar

Abonnement
POLITIKK OG NÆRINGSLIV: Det er alltid et politikerbord når det samles til lutefiskaften i matklubben - og de deler gledelig bord med representanter fra næringslivet. I det gode lag ser vi Sverre Landmark fra Aspelin-Ramm Eiendom, byrådssekretær for byutvikling Anders Røberg-Larsen (Ap), leder for miljø- og byutviklingskomiteen i Bydel Alna Monique Nyberget Hiller (Ap), senterdirektør ved Alna senter Hans Georg Helberg, tidligere stasjonssjef på Stovner politistasjon Bjørn Åge Hansen, nåværende stasjonssjef ved Stovner politistasjon, John Roger Lund, daglig leder i Furuset IF Vidar H. Noreng, tidligere partisekretær i Arbeiderpartiet, Ivar Leveraas, varaordfører i Oslo, Khamshajiny Gunaratnam (Ap), BU-leder i Bydel Alna Knut Røli (Ap) og bydelsdirektør i Bydel Grorud Øystein Eriksen Søreide. Foto:

Sprudlende lutefiskkveld

Abonnement