Fritid

MER SKOG: Og mindre skianlegg. Det er retningen planarbeidet for Grefsenkleiva nå tar. Foto: Rolf E. Wulff

Hva skjer med Grefsenkleiva?

Abonnement
BLI MED!: Mikael Oguz, Sondre Moripen, Espen Andreas Hasle og Anders Langfeldt-Rugelbak er i toppform på Grei-banen, for nå rulles fritidskortet ut til samtlige barn og unge i bydelen. Foto:

Nå kan ALLE bli med – når fritidskortet rulles ut!

Abonnement
PÅ BESØK: Fylkesleder i Oslo KrF og og gruppeleder for KrFs bystyregruppe, Espen Andreas Hasle, tok torsdag turen opp til Grorud Idrettspark for å fortelle at bydelen er blitt med i en prøveordning der staten skal sponse bydelens barn og unge med et aktivitetskort. Dette synes hovedleder i Grorud IL, Richard Pedersen, er spennende. Foto: Tom Evensen
Forsøksordning i Bydel Grorud:

Gratis fritidskort for barn og unge

Abonnement
Foto:
Startskuddet for Stolpejakten går på lørdag:

Jakten starter på Romsås

Abonnement
Jan Bøhler. Foto:

Debatt: Stengte ungdomstilbud kan gi uro og smittespredning

Abonnement
NYE LEKEAPPARATER I VENTE: Vera (11),  Frøydis (11), Emma (11), Jairah (11) og Aksheiy (11) kan nå juble over at de endelig får et lekeanlegg som passer for mellomtrinnet. Her sammen med Stian Kilde Aarebrot fra FAU og assisterende rektor Katrin Meløy på Veitvet skole Foto:

Veitvet-foreldre har samlet inn 600.000 kroner til parkouranlegg

Abonnement
GODE FORHOLD: Jerikobakken er åpen og klar til bruk. Det har Lars Musdalslien (t.v.), Sindre Andresen og andre frivillige fra foreldregruppa på Lindeberg sørget for. Foto:

Jerikobakken er åpen – det har Lars, Sindre og andre frivillige sørget for

HUNDENES PLASS: Gunn Eva Bekken (t.v.) og Ilze Vakse ønsker seg et eget område til hunder på Humleby på Romsås. Bymiljøetaten mener området fungerer fint slikt det er i dag, uten noen spesielle føringer. Foto:

Aksjonsgruppe vil ha treningsplass for hund på Humleby

Abonnement
FULL FRES: Augustin (9, f.v.), Sahra (8), Stella (5, foran), Abdullahi (7), Jorsaliem (8) og Nimco (9) i full fart på skøytebanen. Hvem er den beste skøyteren? Alle sammen!
 Foto:

Groruddalen kom seg ut i sola på søndag

Abonnement
FINALE FOR ISBREEN: SNØ vinterpark åpnet på onsdag. 50.000 kvadratmeter skal huse både alpinister, skiløpere, og være et treffpunkt for nærmiljøet. Foto:
Åpning av SNØ vinterpark:

I SNØ vinterpark snør det 365 dager i året

Abonnement
SLIK BLIR BADET: Det midlertidige badet på Økern skal etter planen stå ferdig på sensommeren i år. (Ill: Nuno Arkitektur/Kultur- og idrettsbygg Oslo KF.) Foto:

Midlertidig bad på vei: Økernbadet ferdig tegnet

Abonnement
SKAPER LEDERE: Sebastian Snell (f.v.), Kamil Czarnecki, Husnain Arshad og Eliana Snell ønsker velkommen til Leaderz-Stovner hvor ungdom kan utvikle seg til ledere og rollemodeller for yngre generasjoner. Foto:

Åpner skattkammeret for barn og unge på Stovner

Abonnement
HURRA: Erik Grønvold gliser bredt, vel vitende om at Alnaelva er frisk som en fisk. Foto:

Urban-fisking i Alnaelva

Abonnement
KRONGLETE: Jeg er nødt til å gå med blikket festet i bakken, sier Daniel Nilsen. Han og kona Kari Nilsen syns turveien er fin rute å gå, men at mangel på vedlikehold ødelegger turopplevelsen. Bydelen erkjenner problemet, men har ikke midler til å utbedre situasjonen. Foto:

Steinbruvann: Etterlyser vedlikehold av turveien

Abonnement
ETTERLENGTET: Endelig får Fyrhuset den nødvendige oppussingen man har ventet på i årevis. Da er det brede smil og høy tommelføring fra Enis Kastrati, kulturkonsulent Jørn Linnerud, Maria Eva Orieta, Yusra Hussain, Anujan Kathirkamalingam og byrådsleder Raymond Johansen. Foto:
Pusses opp for millioner:

Endelig var det Fyrhusets tur

Abonnement
UNGE DANSERE: Det ble mye danseundervisning i løpet av Småleik: Foto: Thor Hauknes. Foto:

Folkedans- og folkemusikkfestival på Apalløkka

FLYVENDE VARAORDFØRER: Litt skeptisk til å begynne med. Men når Kamzy først hadde tatt en tur i ziplineren tok hun like godt en til. Hun kunne ha tenkt seg flere, men måtte videre på et nytt oppdrag! Foto:

Klatreparkåpning og St. Hans-fest da Kamzy «fløy gjennom lufta»

Abonnement
PÅ BENKEN: Her sitter fra venstre Preben Winger, Tone Syrdalen Dovland fra Bymiljøetaten (BYM), eldrebyråd Tone Tellevik Dahl og Jens Helgebostad. Foto:

Sjekket ut aldersvennlige benker

Abonnement
FULL KONSENTRASJON: Her er det ikke rom for å gjøre feil. Foto:

Barnas store sjakkturnering

Abonnement
Årvoll flerbrukshall Foto:
Ny hall på Årvoll:

Fra lekesal til flerbrukshall

Abonnement