Groruddalstinget

Jeg holdt et foredrag om æresvold på Kvinnedagen i 2020. Foto: Privat
Groruddalsdebatt:

«Frihetens øyeblikk» må bli et veiskille

HET DEBATT: Panelet sparte ikke på kruttet da de utfordret statsminister Erna Solberg. F.v.: Mohamed Ibrahim, Laial Ayoub, Erna Solberg, Mikael Ali og Anne Karima Nordengen. Foto:
Groruddalstinget om ungdomskriminalitet:

Folket utfordret Erna

Abonnement
Jan Bøhler etterlyser konkrete tiltak for å få bukt med barne- og ungdomskriminaliteten. Foto:

Debatt: – Nå trenger vi konkrete tiltak mot ungdomskriminalitet

Statsminister Erna Solberg kommer til folkemøtet i Furuset Forum 6. februar, når Groruddalstinget tar opp temaet «ungdomskriminalitet». Foto:
Groruddalstinget:

Statsministeren deltar på møtet om barne- og ungdomskriminalitet

Abonnement
– VI ER ROLLEMODELLER: Raymond Kristiansen, foreldrerepresentant i driftsstyret på Vestli skole, oppfordrer foreldrene til å gjøre sin del, og bruke sin innflytelse, til å forhindre rasisme, og bygge samhold på skolen. Foto:

Groruddalstinget: Slik jobber foreldrene på Vestli mot rasisme

Abonnement
GODT OPPMØTE: Mange hadde tatt turen til Linderud senter for å være med på torsdagens folkemøte om rasisme og omvendt rasisme. Foto:

Groruddalstinget: Hvordan kan man forebygge rasisme, og er «omvendt rasisme» et problem?

Abonnement
SLAPP IKKE TIL: Fanny Bråten i SIAN var også tilstede under Groruddalstinget, men slapp ikke til under åpen mikrofon. Det var det flere enn Bråten selv som reagerte på. Her i en het ordutveksling med konferansier Laial Ayoub. Foto:

Groruddalstinget: SIAN ble nektet å tale under åpen mikrofon

Abonnement
Konferansier Laial Ayoub (t.v.), Dana Manouchehri og Henza Anwar. Foto:

Groruddalstinget: Er det rasisme å kalle noen «jævla hviting»?

Abonnement
KLARE TIL DEBATT: Torsdag er det klart for en ny runde med folkemøte på Linderud senter, når Groruddalstinget inviterer til debatt om rasisme og «omvendt rasisme. Her med Anne Karima Nordengen (f.v.), Dana-Æsæl Manouchehri og Jan Bøhler. Foto:

Rasisme kan gå alle veier. Det vil Groruddalstinget snakke om på torsdag under folkemøtet.

Abonnement
FORDOMMER OG UTILGJENGELIGHET: Funksjonshemmede og kronisk syke fortjener akkurat de samme mulighetene som alle andre, men vitnesbyrdene fra Groruddalstinget vitner om at dette fremdeles er et stykke unna. Her må Marianne Knudsen sitte foran scenen, fordi rampen ikke fungerte som den skulle. Sebastian Tjørstad var konferansier. Foto:
Folkemøte i Groruddalstinget:

Like muligheter er langt unna

Abonnement
- ALLE HAR ET ANSVAR: Arve Josefsen (f.v.), Sebastian Tjørstad og Anne Karima Nordengen inviterer til nytt folkemøte i Groruddalstinget. Temaet denne gangen handler om hvordan vi må bli bedre til å få alle til å føle seg sett og inkludert. Foto:
Groruddalstinget:

Det må være plass til alle

Abonnement
NOK KUNNSKAP OM KONSEKVENSENE: Jan Bøhler (t.v), Rebecca Heinrichs og Josef Yohannes er opptatt av at oppmerksomheten rettes mer mot hva det kan bety å ta feil valg og gjøre noe galt. Foto:
Slik vil de stanse rekrutteringen av unge til rus og krim:

Forebygging, forbilder og grensesetting

Abonnement
TAR OPP KAMPEN: F.v.: Annstein Garnes, Michel Mateos og Frankeh Colley inviterer til Groruddalstinget, og til kampen mot rekruttering av barn og unge til rus og kriminalitet. Foto:
Nytt folkemøte med Groruddalstinget:

– Ingen drømmer om å bli kriminell

Abonnement

Groruddalstinget torsdag kveld: Eldreopprør

MANER TIL KAMP: Tor-Erik Røberg-Larsen vil ikke sitte stille i båten lenger, og lover eldreopprør når Groruddalstinget inviterer til folkemøte på Stovner. Da er det godt å ha med (foran f.v.) Laial Ayoub, Janet Ayoub og Anne-Karima Nordengen på laget. Foto:
Groruddalstinget møtes i dag klokka 16.00:

– Om 15 år er det flere rullatorer enn sykler i Oslo. Da må vi ta de eldre på alvor

Abonnement
MOTIVASJON: Til syvende og sist er det ungdommen som må ta valget om å gjennomføre skolegangen. Her deler Nahom Daniel og Max Peter (t.h.) sine erfaringer. Foto:
Folkemøte i Groruddalstinget:

Hvordan kan vi hindre frafall i skolen?

Abonnement
KAMPKLARE: Arrangørtrioen Yassine Arakia (f.v.), Nahom Daniel og Dhita Siauw smiler bredt ved tanken på at Groruddalstinget nå virkelig tar opp kampen mot frafall i skolen. Foto:
Nytt folkemøte med Groruddalstinget:

Hvordan kan vi hindre frafall i skolen?

STÅR SAMMEN: Annstein Garnes, Anne Karima Nordengen og Laial Ayoub inviterer til åpent folkemøte på Linderud senter. Foto:
Groruddalstinget holder møte torsdag:

Vil engasjere foreldre

- MÅ TREKKE SAMMEN: Jan Bøhler mener idrettens fellesskap nå må vise hva de står for. Konferansier Freddy Dos Santos nikker anerkjennende. Foto:
Groruddalstinget vil samle idretten:

– Har gått med huet under armen

Abonnement
OPPRØRSKLARE: Rune Gjelberg (t.v.), Jan Bøhler og Vilde Mollestad Rislaa inviterer til en felles groruddals-front mot sosiale forskjeller i idretten. Foto:
Groruddalstinget maner til idrettsopprør:

– Må kreve sosial utjevning

Abonnement