Narkotika

0f9cd5e806331.jpg

Til Høyre og Venstre: Gi oss flere virkemidler, ikke mer dop

- HJELPEN FINNES: Kjell Sæthre håper man kan senke terskelen for å prate om rusproblematikk i nær familie. <br/>

Med de pårørende i fokus

Abonnement
SAMARBEID: Justisminister Anders Anundsen (f.v.), stasjonssjef på Stovner politistasjon, John Roger Lund, og politimester Hans Sverre Sjøvold om viktigheten av samarbeid med skolene. Foto:
Kampanje mot narkotika lansert på Stovner vgs

Stor satsing mot
narko i skolegården

Abonnement
POSITIV TILBAKEMELDING: Stortingsrepresentant Jan Bøhler (Ap) tok opp problematikken med narkotika-salg i skolegårder i en interpellasjon på Stortinget. Han fikk positiv tilbakemelding fra justisminister Anders Anundsen (Frp) som varsler om nasjonale tiltak.
 Foto:
Narkolanging opp i Stortinget:

Nasjonale tiltak
mot narkolanging

Abonnement
INVITERER TIL KONFERANSE: Mina Gerhardsen i Actis forteller at de skal ha en konferanse med Elevorganisasjonen i Oslo, samt Kuben vgs og andre aktører. Dette er for å belyse problematikken med narkotikasalg i skolegårder.
 Foto:
Konferanse om narkotikasalg på skolene:

«Ikke i min skolegård»

Abonnement
TAR ANSVAR: Rektor Kjell Ove Hauge ved Kuben vgs forteller at de tar ansvar for å avdekke og følge opp elever som selger og/eller bruker narkotika. Det samme gjør resten av vgs i Groruddalen. Foto:
Videregående skoler i Groruddalen om narkosalg:

Er årvåkne

Abonnement
SAMLER SEG: Jan Bøhler (Ap), Channeh Maram Joof (Ap), stasjonssjef John Roger Lund på Stovner, Sebastian Maira Johansen (Ap) og BU-leder på Stovner, Rashid Nawaz (Ap) går ut i avisen og mobiliserer mot økt narkotikasalg i Groruddalen. Foto:

Mobiliserer mot
narkotika-langing

Abonnement
AKSJONERTE: Her jobber hundepatruljen med å gjennomsøke boder tilknyttet leiligheter der det har blitt gjort narkotikabeslag. Foto:
Politiaksjon på Romsås:

Har rullet opp narko-miljø

Abonnement